Dodaj do ulubionych

Zegarek SWATCH flik flak

27.05.15, 10:27
Młoda dostała na komunie zegarek dziecięcy flik flak niestety dwa dni po zakładając klamra z zapięcia jej trzasnęła no i nie da sie zapiać problem z reklamacja mamy taki ze kuzyn płacił gotówka a maz zgubił paragon który dostał w trakcie komunii i oczywiście klops bo jak teraz udowodnić ze kupiony w salonie? Moze macie rachunek na 160 zł gdzie bedzie swatch czy jest jakiś inny sposób? Aha kupiony w złotych tarasach my z tricity
Obserwuj wątek
    • hauhaczek Re: Zegarek SWATCH flik flak 27.05.15, 12:11
      Podobno do reklamacji nie jest potrzebny paragon, a wystarczy taka karteczka która jest w pudełku razem z zegarkiem. Sprzedawczyni mówiła też, że paski można dokupić żeby wymienić jak się zniszczą w cenie 19 zł, a zegarek można prać w pralce - oglądaliśmy taki model Dalmatynczyki
    • anciarek2010 Re: Zegarek SWATCH flik flak 27.05.15, 13:20
      Na 100% przyjma bez paragonu. Kazdy zegarek ma swoj numer seryjny i jest rejestrowany
      • polapelo Re: Zegarek SWATCH flik flak 27.05.15, 13:42
        Uffff ulżyło mi wizja poszukiwania zegarmistrza mnie przerastała wybiorę sie do salonu
    • morsk2 Re: Zegarek SWATCH flik flak 27.05.15, 18:51
      Kupiłam flik flaka dziecku 3 lata temu, też szybko pękło zapięcie. W miejscu zakupu pani stwierdziła, że oni nie mają części zamiennych i może mi grzecznościowo wymienić to zapięcie, ale tylko w ramach tego co ma u siebie. Wymieniła na metalowe, ale zupełnie nie pasujące do zegarka. Potem stłukło się szkiełko, to mnie odesłali do zwykłego zegarmistrza, chociaż to oryginalne było z przyklejonymi "diamencikami" na każdej godzinie i zależało mi na oryginalnym, oczywiście odpłatnie. Nie było takiej opcji. Zwykły zegarmistrz kombinował z tym naklejaniem błyskotek, ale nakleił tylko 4 i wiadomo, że dla dziecka to już nie było to. Oprócz tego taki zwykły zegarmistrz nie daje gwarancji, że zegarek nadal będzie wodoszczelny i nie można go już prać. Ten zegarek to okropne rozczarowanie dla mnie i dla dziecka - nie nosi go już wcalesad
      • bo76 Re: Zegarek SWATCH flik flak 27.05.15, 22:03
        A u nas wręcz przeciwnie, trzy lata po kupieniu jedynie bateria padła, po wymianie chodzi dalej, Z paskiem, klamrami itp. nic się nie dzieje.
        • agus-ka Re: Zegarek SWATCH flik flak 28.05.15, 07:05
          W złotych tarasach i galerii Mokotów są sklepy swatcha w których bez problemu wymieniają zapięcia od ręki, gwarancja jest dożywotnio. Można też wymienić cały pasek jak się dziecku znudzi. Nie trzeba mieć paragonu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka