Dodaj do ulubionych

Zara - parka dla dziewczynki

20.08.15, 07:52
Czy któraś z Was widziała może tą parkę na żywo? Ona jest ciepła -zimowa, czy raczej jesienna? www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9Bci/niemowle-dziewczynka/parka-z-kapturem-obszytym-futerkiem-c286504p2774445.html
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Zara - parka dla dziewczynki 20.08.15, 10:05
      sprostujmy, to nie zadna parka tylko krótka kurtka.
      • agnieszka_mmm Re: Zara - parka dla dziewczynki 21.08.15, 12:18
        oczywiście to jest odpowiedź na zadane pytanie. W sumie masz rację, nawet Zara się myli nazywając tę kurtkę
        "Parka z kapturem obszytym futerkiem"
        • patatajowa Re: Zara - parka dla dziewczynki 21.08.15, 15:52
          oczywiscie ze to istotne, bo byc moze autorka watku bedzie sie spodziewac w paczce parki a tu krótka kurtka.
          to jak zara nazywa swoje produkty juz nie raz i niejednego doprowadziło do śmiechu...chociażby "wełniany szal" bez 1% chociazby wełny w składzie czy "marynarka" która bardziej przypomina podkoszulek ale jest w dziale marynarki wink
    • nuage8 Re: Zara - parka dla dziewczynki 21.08.15, 12:32
      Ja widziałam, to jest dość cienka kurtka jesienna.
      • puellae_2007 Re: Zara - parka dla dziewczynki 21.08.15, 14:51
        Bardzo dziękuję za konkretna odpowiedz! smile
        • misia-your Re: Zara - parka dla dziewczynki 21.08.15, 22:58
          Potwierdziam cieniutka, dzis ja dotykalam bo b.chcialam kupic , ale niestety ...
          • patatajowa Re: Zara - parka dla dziewczynki 21.08.15, 23:12
            to ja jeszcze dopytam czy na żywo wygladała jednak na parke?
            • misia-your Re: Zara - parka dla dziewczynki 22.08.15, 21:33
              Wg mnie tak:tongue_out jest super, szkoda ze nie jest cieplejsza, mysle o niej 2 dzień i skłaniam sie jednak do zakupu...
              • puellae_2007 Re: Zara - parka dla dziewczynki 22.08.15, 23:09
                W takim razie może ona sprawdzi sie wczesna wiosna? Czy na jaka pogodę będzie dobra?
                • nuage8 Re: Zara - parka dla dziewczynki 23.08.15, 08:00
                  Zdecydowanie zimowa i dużo ładniejsza była bliźniacza parka z zeszłego roku - identyczny kolor i materiał, ale typowa zimówka. Ta to nie wiem na jaką jest porę - jest dość krótka i szeroka, nie lubię takich kurtek u dzieci. Ale myślę ze na jesień jest w miarę ok - w tym że ja bym wolała na jesień coś nieprzemakalnego i praktyczniejszego.
                  • misia-your Re: Zara - parka dla dziewczynki 23.08.15, 09:23
                    No właśnie kurczę jest taka cieniutka... To jest na wczesna jesień i pozna wiosnę jak wozisz dziecko w samochodzie big_grin
                  • puellae_2007 Re: Zara - parka dla dziewczynki 24.08.15, 21:27
                    Może masz gdzieś zdjęcie tej ubiegłorocznej zimowej? Będę wiedziała czego szukać smile podoba mi się kolor i wykończenia smile
    • puellae_2007 Re: Zara - parka dla dziewczynki 31.08.15, 15:58
      Ekstra jest! Chcę taka w Rozmiarze 74smile kto ma kto ma? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka