Dodaj do ulubionych

prezent dla 12-latki

15.09.15, 14:18
Chciałabym kupić prezent dla dziecka w rodzinie, dziewczynka 12 lat,
jeszcze dość dziecinna i nie mam pojęcia co kupić. Prezent w granicach 30-40 zł.
Może coś z artykułów piśmienniczych, bo coś sobie tam pisze, ale może być i coś innego.
Bardziej zależny mi, żeby to był to był hit wśród tej grupy wiekowej. Ostatnio miała takie gumki do robienia bransoletek, może też coś plastycznego.
Dziewczynka widywana okazjonalnie, więc nie znam na tyle, żeby w coś konkretnego celować. Podpowiecie?
Obserwuj wątek
    • asiakh Re: prezent dla 12-latki 15.09.15, 15:19
      www.empik.com/zniszcz-ten-dziennik-smith-keri,p1099733466,ksiazka-p
      www.empik.com/to-nie-ksiazka-smith-keri,p1103924071,ksiazka-p
      www.matras.pl/szukaj/?query=ksi%C4%85%C5%BCka+pod+tytu%C5%82em+tom+1

To hity wśród rówieśników mojej córki. Polecamsmile
      • agni71 Re: I jeszcze 15.09.15, 15:25
        Tajemny ogród
      • monikaj21 Re: prezent dla 12-latki 15.09.15, 17:09
        Ten typ książek (Zniszcz ten dziennik) są już popularne od dość dawna (u nas w szkole był to hit w grudniu / styczniu), więc jest duża szansa, że dziewczynka już to ma / miała.
        W towarzystwie mojej córki zawsze na topie jest biżuteria, breloczki, poduszki, niedawno były też czarne karteczki do zdrapywania.
    • kanna Re: prezent dla 12-latki 15.09.15, 17:23
      Pastele, w porządnym opakowaniu - jak nie w domu, to w szkole wykorzysta smile
    • hobla Re: prezent dla 12-latki 15.09.15, 18:50
      Ładny notes/pamiętnik - czasami spory wybór w TXMax, w empiku (popatrz notes XL), może jakaś materiałowa torba (do noszenia na zajęcia pozalekcyjne).
      • qamyczeq Re: prezent dla 12-latki 16.09.15, 01:10
        Moja 12-latka bardzo chciała taki piórnik:

www.empik.com/herlitz-piornik-saszetka-cocon-ladylike-roze-herlitz-sp-z-o-o,p1096272593,szkolne-i-papiernicze-p
        Dość popularny wśród nastolatek, przynajmniej z naszego otoczenia. Są też inne wzory i kolory. Moja jednak oszalała na punkcie koloru miętowego, więc tylko ten wchodził w grę.
        W okresie wakacyjnym prawie nieosiągalny, teraz znowu w sprzedaży.

I jak pisała agni - Tajemny ogród i inne tego typu kolorowanki:

www.empik.com/kolorowy-trening-antystresowy-dekoracje-vintage-opracowanie-zbiorowe,p1107754054,ksiazka-p
        A Zniszcz ten dziennik widziałam wczoraj stacjonarnie w empiku za 14,99. Cena bardzo dobra, porównując chociażby z empik. com.

Poza tym cieszy się z każdego gadżetu: piórnik, torba, długopisy itp.

• kendr1 Re: prezent dla 12-latki 11.11.16, 19:23
      Piszę to za późno. Wiem, ale jest to także porada dla innich osób, które nie wiedzą co kupić 12-latce wink
      Nie dawaj jej żadnych pieniędzy, bonów czy ciuchów. Bo to żadne szczęście dostać zielone banknoty zamiast rzeczowego prezentu! A z ciuchami to nigdy nie wiadomo jaki ma gust... Jeżeli wiesz lub możesz się dowiedzieć jaki ma telefon, to ładne etui będzie dobrym pomysłem. Power Bank jest równie trafnym prezentem wink Jeżeli dziewczyna lubi koty możesz kupić jej zegarek z takim pupilem smile Dobra książka nie jest zła, ale tylko jeżeli lubi czytać!!!! Jeżeli lubi, cykl "Baśniobór" lub "Czarodzieje" powinien załatwić sprawę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka