Dodaj do ulubionych

Kuchnie Kidkraft

29.10.15, 11:00
Bardzo podobają mi się te kuchnie. Córka koniecznie chce różową. Czy one pojawiają się na limango ? a może gdzieś indziej można je taniej kupić ?
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: Kuchnie Kidkraft 29.10.15, 11:05
      Mamy kuchnię Kidkraft , nie z limango , ale limango śledzę i pojawiają się regularnie i zawsze są trochę tańsze niż na allegro. Przed świętami będą na 100 % .
      • zoja1977 Re: Kuchnie Kidkraft 29.10.15, 11:43
        dzięki, możesz powiedzieć jaki macie model ? warto kupić ?

• ursgmo Re: Kuchnie Kidkraft 29.10.15, 12:31

Moim zdaniem warto . Kupiłam tą kuchnie ( mamy wielką pastelową ) ponad 3 lat temu i zniszczeń żadnych , na oko jak nowa. Na samym początku robiły się maleńkie 2-3 mm odpryski na blacie roboczym , na tym zagięciu ( pewnie od walenia garkami ) ale mąż odkrył że wystarczy biały korektor w płynie i nie ma po nich śladu . Nie wolno też wycierać na mokro tych imitacji kafelków , tylko na sucho.
          • onlylilly Re: Kuchnie Kidkraft 29.10.15, 15:20
            Mam różową od 3 lat, polecam. Zadnych zniszczen. Wprawdzie corcia malo sie ja juz bawi, to sluzy nam jako ladna komoda dla zabawek smile
            • zoja1977 Re: Kuchnie Kidkraft 29.10.15, 16:08
              ooo a może chcesz sprzedać smile ?
          • basia_bas Re: Kuchnie Kidkraft 29.10.15, 17:01
            Kuchnie są piękne i faktycznie bardzo dobrze wykonane. Zakochałyśmy się w niej od razusmile. Mamy kuchnię Neonową, już nieużywaną, mogę odsprzedać, jest w bardzo dobrym stanie. wonder-toy.com/kuchnie-dla-dzieci-neonowa-kuchnia-kidkraft-wonder-toy/p,319141
            • zoja1977 Re: Kuchnie Kidkraft 29.10.15, 18:42
              Napisz mi na priv. Co prawda moja corka marzy o różowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka