puellae_2007 13.11.15, 14:51 Dziewczyny może kupowałyście i wiecie gdzie najtaniej można je dostać? Głownie chodzi mi o szafę, krzesełka, łózko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw115 Re: Mebelki Maileg 15.11.15, 20:09 ja kupowałam swój niewielki zestaw w 3 różnych sklepach, każda rzecz była najtańsza w innym sklepie, albo nie mieli wszystkiego co chciałam. Poszkukaj jakie sklepy ich mają, zapisz się na newslettery- czasem sa jakieś zniżki, zawsze coś. Ja nie znalazłam jednego sklepu z dużym wyborem i w dobrych cenach. Pozostaje wyszukiwarka i porównanie cen konkretnych mebelków. Odpowiedz Link Zgłoś
noo_noo Re: Mebelki Maileg 15.11.15, 21:40 parę mebelków jest na stronie amazingdecor amazingdecor.pl/pl/producer/Maileg/68/2 -do dzisiaj działa kod -15% plus 5 zł wysyłka - hasło 5ad. Właścicielka miła moża zapytać się kiedy będą inne rzeczy najszybciej odpowiada chyba na koncie na instagramie Odpowiedz Link Zgłoś
i_ja_tez Re: Mebelki Maileg 16.11.15, 14:21 Chyba na fufurufu.pl będzie najtaniej, mają sporo Odpowiedz Link Zgłoś