anmaszy 24.11.15, 12:03 Widział ktoś jakieś obniżki może..? albo dobre ceny, i jakie to są dobre ceny? To będzie mój pierwszy większy zakup a mamy wielką pustą stadninę.. Gdzie je kupujecie..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: koniki Schleisch 24.11.15, 13:22 Ja dla córki zawsze kupowałam tutaj mika.bazarek.pl/category/10226/schleich.html Nigdy nie było problemów Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5030 Re: koniki Schleisch 24.11.15, 19:03 Dokładnie, tez polecam. Ja akurat kupuje w ich sklepie stacjonarnym w Ursusie, ale ceny na Schleicha maja naprawdę super. Zreszta ogólnie maja dobre ceny. W ciagu roku często kupuje tam zabawki na jakieś prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: koniki Schleisch 24.11.15, 21:01 ceny w w/w sklepie nie są moim zdaniem atrakcyjne. Ja kupuję z reguły na allegro u jednego sprzedawcy i tam cena dużego konia jest w okolicach 21pln, źrebaki jakoś koło 17pln (na stronie podanej w mailu wyżej dla porównania cena dużego konia to z reguły 26pln, więc różnica spora). Oczywiście nie wszystkie egzemplarze dostaniesz w takiej samej cenie, ale skoro nie masz jeszcze nic, to na pewno wybierzesz coś z modeli po 21/17pln. Poszukaj więc lepiej na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
liance Re: koniki Schleisch 24.11.15, 21:38 Warto porównać ceny z pinkorblue, często mają promocje/ przeceny; ja kupowałam większość u nich właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rjvja Re: koniki Schleisch 26.11.15, 21:02 Krainazabawy.pl ma dość dobre ceny. Jeśli ktoś jest z Poznania lub okolic, to może podjechać do Puszczykowa i odebrać osobiście. Kupujemy u nich regularnie, a stajnia już pęka w szwach Teraz polujemy na starsze modele sprzed paru lat na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś