natbar 19.04.16, 08:37 pojawił się na stronie, zbieranie punktów, promocje, nowości, zobaczymy co zaproponują... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzinka Re: HM Club 19.04.16, 08:54 A możecie się zapisać? Bo mnie wywala przy kliknięciu "dołącz do klubu" ... Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: HM Club 19.04.16, 08:57 chyba jeszcze niedostępne, na stronie jest info " JUŻ NIEDŁUGO"! Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: HM Club 19.04.16, 09:56 Z tydzień temu mówili mi w jednym sklepie, że za około tydzień rusza ten program. Będzie apka na telefon i do nabijania punktów będzie wystarczyło pokazanie jej, nie będzie fizycznej karty. Tak przynajmniej zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
mamawaw Re: HM Club 19.04.16, 10:13 ja tez juz sie zapisałam Jeszcze chwila… Już za kilka sekund zostaniesz pełnoprawnym członkiem H&M Club i będziesz mieć dostęp do wszystkich korzyści. Twoje saldo punktów, przegląd danych konta i nagrody zostaną wkrótce uaktualnione. trzeba kliknac w swoje konto jesli masz juz wczesnie załozone konto i zropnione jakies zakupy w h&m i potem otwiera sie link do klubu Odpowiedz Link Zgłoś
marshi Re: HM Club 19.04.16, 11:52 Ja nie umiem się zapisać, dochodzę do H&M Club terms&conditions i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
hotlips77 Re: HM Club 19.04.16, 12:39 no właśnie, co dalej? też utknęłam w tym miejscu ... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: HM Club 19.04.16, 12:54 skoro dzisiaj zaczeli akcje to pewnie sa jeszcze jakies przejsciowe kłopoty techniczne co w hm nie jest niczym rzadkim niestety. poczekac pewnie trzeba spokojnie i naprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: HM Club 20.04.16, 13:07 Wszystko działa,wczoraj zapisałam się na jednym koncie , przed chwilą na drugim Trzeba się zalogować, wejść w moje hm, z prawej strony jest kwadrat - napisu nie pamiętam ale chyba coś w stylu dołącz do klubu - tam uzupełnic datę urodzenia ( podobno mają być prezenty urodzinowe) i zatwierdzić, przyjdzie mail z nr karty Odpowiedz Link Zgłoś
marshi Re: HM Club 20.04.16, 16:54 No to ja nieogarnięta jestem. Żadnego kwadratu nie widzę, buuuuu. Jakby ktoś był uprzejmy krok po kroku ... ślepą poprowadzić Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: HM Club 20.04.16, 17:07 Zalozylam konto nie poprzez aplikacje a normalnie przez wyszukiwanie strony w google, zalogowalam sie na swoje konto, weszlam w moje hm i tak jest zakladka club hm.Metoda prob i bledow. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: HM Club 20.04.16, 23:13 Ale na stronie nie ma żadnych okienek do wypełnienia, jest "Pobierz aplikację". Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: HM Club 20.04.16, 23:31 Na komputerze 1.zaloguj się na stronie hm 2.nie klikaj w "club hm" tylko w "moje hm" 3. po prawej stronie jest czarny kwadrat z napisem hm club - z białym aktywnym paskiem dołącz do hm club - kliknij na to 4. potem dane do uzupełnienia i akceptacja 5. odbierz maila z nr karty 6. Punkty na koncie pojawią się następnego dnia tzn. chyba naliczają od nowa bo mam na każdym koncie po 100 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
marshi Re: HM Club 21.04.16, 07:37 Udało się! Dzięki Ci dobra kobieto ! Ja walczyłam na telefonie, a tu rach ciach i gotowe na komputerze. Dzięki raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: HM Club 24.04.16, 11:15 A u mnie na tym czarnym kwadracie jest napis COŚ POSZŁO NIE TAK. Odświeżam stronę i ciągle jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: HM Club 21.04.16, 18:48 Ty też? nie jestem w tym zacofaniu sama, uf Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: HM Club 21.04.16, 20:30 Ale chyba się złamię, szkoda mi uciekających sprzed nosa kuponów do Allegro, które są tylko w aplikacji mobilnej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: HM Club 24.04.16, 12:29 A masz tableta w domu\? jesli tak to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: HM Club 24.04.16, 15:49 To już prędzej sobie wymienię przy nast. okazji telefon na smartphone. Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: HM Club 19.04.16, 10:50 Możecie ściągnąć tę aplikację z google play, bo ja mam komunikat - produkt niedostępny w twoim kraju Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Re: HM Club 21.04.16, 18:13 Doliczają już punkty za zrobione zakupy. Ciekawa jestem jak można je będzie wykorzystać? Odpowiedz Link Zgłoś