Dodaj do ulubionych

Crocs rozmiarówka

13.05.16, 13:08
Mam problem z rozmiarówką crocs classic. Córka nosi obecnie rozm. C10-C11 (27-28), ale są już za małe, więc kupiłam jej (wydawało mi się, że rozmiar większe) C12-C13 (29-30) i są mega wielkie, min. dwa rozmiary za duże. Czy jest coś pomiędzy tymi dwoma rozmiarami, czyli 28-29? nie widzę nigdzie w sklepach albo jakaś ślepa jestem...
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Crocs rozmiarówka 13.05.16, 13:17
      "pomiędzy" są crocs electro one mają rozmiarówkę pojedynczą, a nie podwójną, jak classiki.
    • sinceramente Re: Crocs rozmiarówka 13.05.16, 13:22
      Od kilku lat łatam modelem electro dziury w rozmiarówce classików smile Jeszcze co do rozmiaru. Moja córka wyrosła teraz z 1 UK, a 2 UK były olbrzymie, ale z electro 2 UK (33/34) są idealne. One mają ten tylni pasek nieco cofnięty do wnętrza buta, więc buty wypadają na nieco mniejsze.
    • patatajowa Re: Crocs rozmiarówka 13.05.16, 13:42
      no bo to są dwa rozmiary tak własciwie. jeden but masz 27/28 a drugi 29/30.
      wiec albo trzeba przeczekac az stopa dorośnie albo kupic inne jak dziewczyny radzą.
      pomiędzy nie ma nic w tym przypadku.
      • kropkowo_11 Re: Crocs rozmiarówka 13.05.16, 13:48
        Dzięki wielkie i wszystko jasne smile A miałyście może dla dzieciaków takie sandałki crocbandy?:
        www.zalando.pl/crocs-crocband-sandaly-kapielowe-cr413g000-l11.html
        widzę że jest rozm. 28/29, fajne są?
        • bo1515 Re: Crocs rozmiarówka 13.05.16, 21:34
          ja miałam dla chrześniaczki , ale w innym kolorze. Wydają mi się fajne, ale niestety z przodu bez regulacji i mimo wcale nie chudej stopy to w palcach jej były za luZne, noga latała niestety.
          • cortinka Re: Crocs rozmiarówka 16.05.16, 22:01
            A mnie pierwszy raz zdarzyło się, że ten sam model crocsów nie trzyma rozmiarówki. W zeszłym roku kupiłam japonki w rozmiarze M 7/9, w tym roku szukałam większych dla dziecka, więc kupiłam na Zalando rozmiar M 8/10 (dokładnie ten sam model). I ku mojemu wielkiemu zdziwieniu rozmiar 8/10 okazał się mniejszy od 7/9. Sprawdziłam na podeszwie nawet kraj produkcji, był ten sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka