Dodaj do ulubionych

tym razem coś dla 8-latka

25.10.16, 15:08
Widzę, że się namnożyło wiekowych wątków, ale może coś podpowiecie... Czym interesują się 8 letni chłopcy? smile

Ostatni raz widzieliśmy się kilka lat temu i wtedy miał takie typowo chłopięco dziecięce zainteresowania(młotki, piływink auta).

Prezent w okolicy 100 zł i, co ważne, będę szukać stacjonarnie, bo potrzebuję na jutrowink Myślę o lego, ale może jest coś super extra z reklam, o czym marzy każdy 8-latek?smile
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: tym razem coś dla 8-latka 25.10.16, 15:12
      Mój własnie po urodzinach-oszalał na punkcie każdej piłki do nogi jaką dostał(dostał ich 6), rękawice bramkarskie adidasa z napisem Cassilas, korki, latarki wszelkiej maści, gluty, sprytna plastelina i nerfy oraz lego minecraft to jego urodzinowe hity...
      • crulotka Re: tym razem coś dla 8-latka 25.10.16, 15:15
        o matko...jakie gluty?big_grin
        • slonko1335 Re: tym razem coś dla 8-latka 25.10.16, 15:27
          jakiekolwiekwink uwielbia wszystko co obrzydliwe
          takie z Biedronki:
          www.biedronka.pl/pl/product,id,17479,name,slimy-masa-zabawy
          takie:
          www.youtube.com/watch?v=PUyUCU7ZuAg
          albo pierdzące w kibelkachwink
    • affne Re: tym razem coś dla 8-latka 25.10.16, 23:08
      Coś związane z piłką nożną.
    • feresska Re: tym razem coś dla 8-latka 25.10.16, 23:30
      U mojego ośmiolatka sprawdza się wszystko związane z Minecraftem, piłką oraz wszelkimi elektronicznymi gadżetami typu powerbank do tabletu, nowy pokrowiec czy jakieś "czaderskie" słuchawki czy myszka do komputera. Ostatnio też na topie są poduszki emoji.
    • quistista Re: tym razem coś dla 8-latka 26.10.16, 09:27
      Moj ucieszylby sie z komiksow (Tintin, Kajko i Kokosz i Asteriks to trzy najukochansze), smokow z playmobil, kart z pokemonami, czegos do eksperymentow.
    • sebjasinski Re: tym razem coś dla 8-latka 26.10.16, 14:34
      Najlepszym prezentem będzie zegarek lub nowy telefon. Myślę że to idealny prezent dla chłopca.
      • quistista Re: tym razem coś dla 8-latka 27.10.16, 10:58
        Z zegarkiem sie zgodze.
        Jesli chodzi o telefon to moze lepiej porozmawiac na ten temat z rodzicami dziecka. Nie kazdy uwaza, ze osmiolatek powinien miec telefon.
        • crulotka Re: tym razem coś dla 8-latka 27.10.16, 15:18
          zresztą nie wiem czy ucieszyłby się z telefonu za 100 zł wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka