tedesca1 26.10.16, 17:19 Szukam jakiejś fajnej cienkiej lub średnio ciepłej czapki najlepiej internetowo, na all jedno i to samo, nic fajnego nie znalazłam, może macie jakieś fajne propozycje.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedesca1 Re: Cienka czapka 26.10.16, 17:19 Oczywiście chodzi mi o czapkę dla mnie, nie dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
medvidek33 Re: Cienka czapka 26.10.16, 19:20 Ja mam co roku ten sam problem - nigdzie nie mogę znaleźć cienkiej czapki dla siebie, takiej na jesień. Też chętnie się dowiem, gdzie można takową kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Cienka czapka 26.10.16, 22:08 Ja kupiłam w sinsay mają dużo tanie i fajne wzory Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Cienka czapka 26.10.16, 23:35 Ja mam z big stara, z działu męskiego bigstar.pl/mezczyzna/dodatki/czapki/czapka_meska_welniana_ian_990.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Cienka czapka 26.10.16, 23:41 Ja mam z Unisono. Co chwila mnie ktos pyta skąd ja mam Odpowiedz Link Zgłoś
medvidek33 Re: Cienka czapka 28.10.16, 14:33 Spojrzałam na stronę Unisono, rzeczywiście jest tam kilka cienkich, bawełnianych czapek damskich - takich, jakie mnie interesują. Niestety wszystkie mają "surowo wykończony dolny brzeg" - czyli niewykończony. Czy to nie wygląda trochę niechlujnie, nie strzępi się? Masz może którąś z tych bawełnianych czapek i możesz coś więcej o niej powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Cienka czapka 28.10.16, 18:28 nie wiem, czym dla Ciebie jest "fajna czapka"... cienkie bawełniane kupuję swoim chłopakom w Smyku i sama też ich czasem używam Odpowiedz Link Zgłoś