Dodaj do ulubionych

Ciekawe puzzle

16.11.16, 08:38
Dziewczyny!
Chcialabym kupic puzzle. Nie za trudne, takie zeby w jeden wieczor ogarnac. Sek w tym ze nie chce zdjecia plazy czy gorskiego miasteczka, pieskow, kotkow i dziel znanych malarzy. To ma byc cos innego i superladnego, kolorowego.
Widzialam fajne kiedys jakby rysunkowe bardzo kolorowe obrazki, jakies miasta, czy cos takiego, jakies guzikowe mozajki ale teraz jak szukam (z telefonu, wiec wiecej sie nawkurzam niz znajde) to ich nie widze albo jakies puzzle online mi sie pokazuja.
Moze widzialysciencos fajnego i sie podzielicie?
Obserwuj wątek
    • katkago Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 08:43
      Zerknij na puzzle Educa.
    • kr.kr Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 08:53
      O cos np tego typu mi sie zamarzylo ale 2000 elementow to za duzo
      m.calendars.com/World-of-Books-2000-Piece-Puzzle/prod201600010207/
    • kr.kr Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 08:56
      Albo takie mimo ze pieski i kotki, ale jednak "cos innego". Ale znowu za duuuuzeeee
      m.ebay.at/itm/2000-Stueck-Die-Welt-Der-Hunde-Puzzle-2-000-Eurographics-Puzzles-/361779453592?nav=SEARCH
    • verika Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 09:02
      Zobacz na amazonie, mają ogromny wybór, jeszcze teraz te świąteczne, mikołajowe - CUDNE !!!!
    • kr.kr Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 09:12
      Chyba sie na te educa skusze! Dzieki! Kilka wzorow naprawde fajnych! Teoche wieksze niz planowalam, bedzie trzeba sie jakos kryc przed dwulatkiem...
      Na amazona tez popatrze - dzieki za pomysl.

Ja mam problem z puzzlami - nie bardzo lubie wracac do raz ulozonych, a nie bardzo mam miejsce na ich skladowanie. Ze tez w takich wielkich pudlach sa one sprzedawane...
      • katkago Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 09:22
        Cieszę się, że pomogłam! Ja planuję kupić te www.smyk.com/educa-puzzle-buzki-1000-elementow.html i www.smyk.com/educa-puzzle-zdjecie-klasowe-1000-elementow.html.
        A mam pytanie, czy używasz może maty do układania puzzli? Zastanawiam się nad zakupem, a opinie są różne.
        • kr.kr Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 09:28
          Nie mam maty. W ogole bardzo dawno nie ukladalam zadnych puzzli, nooo poza puzzlami czuczunz dwoch elementow wink ale planuje na niesliskim kartonie ukladac. Jesli sie okaze ze puzzle w ogole przejda (boje sie ze mlody mi bedZie skutecznie utrudnial) to moze kiedys pomysle o macie..
          • katkago Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 09:45
            Jeszcze Piatnik ma fajne wzory.
    • aqq84 Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 09:36
      Szukaj pod haslem 'puzzle impossible' smile
    • magdalenka79k Re: Ciekawe puzzle 16.11.16, 10:08
      Ja też ostatni szukam fajnych puzzli takich 500 el i bardzo mi się podobają Educa i Schmidt ale tutaj akurat nieciekawe wzory w takiej elementacji, spójrz na te sklepy: www.taniepuzzle.pl/c/336/puzzle-educa-500-puzzle-educa.html
      www.art-puzzle.pl/puzzle?numberOfPuzzles=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka