Dodaj do ulubionych

rachunki w H&M online

09.12.16, 22:15
dzisiaj chciałam sobie podsumowac dwa zamówienia które własnie dotarły- tzn. rozliczyc z kolezanką 2 rzeczy które zamawiałam dla niej i dwie do zwrotu. I bardzo sie zdziwiłam kiedy okazało sie ze to co przychodzi w paczce to nie rachunek , nie faktura a "twoje zamówienie". I mozna tam przeczytac tylko co sie zamówiło , w jakim rozmiarze i ilosci. Nie ma wogóle zadnych cen. Po zalogowaniu na konto hm ceny sa widoczne ale nie mozna "normalnie" wydrukowac podsumowania z cenami i rachunku do pobrania tez nie ma.... no przyznaje ze i zdziwiłam sie i wkurzyłam... i okazuje sie ze te ich zamówienia bardzo szybko sie archiwizuja i sa niewidoczne na koncie...u mnie te z pierwszego połrocza znikneły, widze tylko takie od sierpnia 2016...
czy mi sie tak trafiło czy to jakas nowa dziwna praktyka? a moze ta opcja jest na koncie tylko ja nie widze???
Obserwuj wątek
    • a-e-p Re: rachunki w H&M online 09.12.16, 22:41
      System archiwizacji zamowien maja kiepski. Tez wykasowali mi starsze zamówienia. W innnych sklepach mam wszystkie zakupy nawet sprzed 4 lat. Moze ludzie maja za duzo kont - pozostałosc po kuponach wink i H&M nie ogarnia systemu....

Ja robiłam PrScreeny przy takich rozliczeniach. Mnie denerwuje tez ze na rach. w paczkach tez nie ma cen, bo zrobiłabym wtedy tylko kserokopie.
    • kobieta_jakubowa Re: rachunki w H&M online 09.12.16, 23:30
      No co Wy. Przecież w mailu z numerem nadania przychodzi rozliczenie pdf w załączniku...
      • agnieszka_mmm Re: rachunki w H&M online 09.12.16, 23:36
        Właśnie miałam pisać, że w mailach z potwierdzeniem wszystko jest smile
        • iberka Re: rachunki w H&M online 10.12.16, 00:08
          ja nie zawsze zamawiam z maila istniejącego smile, czasami robię zamówienie na jednym z kont 10 minutowych i wtedy dostępu do faktury nie mam wink
          • kobieta_jakubowa Re: rachunki w H&M online 10.12.16, 00:23
            A dlaczego tak robisz?
            • iberka Re: rachunki w H&M online 10.12.16, 00:41
              zamawiam z tego adresu, który pierwszy wskoczy w pamięci na stronie hm'u wink. Na fakturę zwróciłam uwagę dopiero we wrześniu tego roku kiedy potrzebowałam rozliczyć stroje na wf dzieci
              • kobieta_jakubowa Re: rachunki w H&M online 10.12.16, 16:48
                Hmmm, ja mam dwa aktywne konta, ale częściej kupuję ja jedno bo zbieram punkty.
                Nie rozumiem po co zamawiać na maila nieistniejącego wink Jest jakieś drugie dno? wink wink wink
                • agnieszka_mmm Re: rachunki w H&M online 10.12.16, 17:20
                  Zeby miec prezent na urodziny?
                • iberka Re: rachunki w H&M online 10.12.16, 18:23
                  Nie ma, po prostu wchodzę na stronę klikam " zaloguj" i tam wyskakują mi zarejestrowane adresy. Który pierwszy wskoczy ten idzie do zamówienia. Punkty jakoś na mnie nie działają więc na każdym koncie jakieś są smile
                  • izaa777 Re: rachunki w H&M online 11.12.16, 16:27
                    Ja jestem na minusie z punktami. Jestem jakieś 600 punktów na minusie smile Teraz nic, tylko z innego konta trzeba zamawiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka