Dodaj do ulubionych

kięgarnia dada- nie polecam

15.12.16, 13:33
Fakt, książki w promocji, ale co z tego. I za darmo mi one nie byłyby potrzebne. 4 kupione, dwie ok, w jednej oberwana okładka i pobrudzona, następna pobrudzona. Napisałam do księgarni, czekam tydzień i cisza. Nie podziewam się więc odpowiedzi od nich, a Wam piszę jak jest. Kiedyś w znaku przysłano uszkodzoną książkę, ale natychmiast wymieniono. A tu cisza. Nie warto.
Obserwuj wątek
    • kama-25 Re: kięgarnia dada- nie polecam 15.12.16, 13:53
      nie załamuj mnie właśnie zamówiłam u nich książki głownie na prezenty. Kurcze najwyżej odesle
      • butch_cassidy Re: kięgarnia dada- nie polecam 15.12.16, 15:06
        Kilka razy zamawiałam i było wszystko jak najbardziej ok. Może nie martw się na zapas smile
    • aurinko Re: kięgarnia dada- nie polecam 15.12.16, 15:32
      Wysłałaś jednego maila, czekasz tydzień i nic dalej nie robisz? Mogli maila nie dostać, mógł wpaść do spamu i o niczym nie wiedzą. Zadzwoń, będziesz od razu wiedziała na czym stoisz.
      • perspektywa13 Re: kięgarnia dada- nie polecam 18.12.16, 09:30
        Ostatnio gdy miałam problem z empikiem, kilkakrotne dzwonienie na infolinię, poza miłym pitupitu nic nie dało. Meil podziałałsmile Może i tu analogię chciałam odnaleźć. Koniec końców, dwa dni temu odpisali. Pieniądze na konto mi odeślą, wolałabym książkę, ale najwidoczniej końcówka i nie mają w normalnym stanie. Więc na plus niby, ale jednak będę omijała.
        • aggala Re: kięgarnia dada- nie polecam 18.12.16, 16:27
          Wypatrzyłam kilka razy książki, których nakład był już praktycznie wyczerpany w mniej znanych księgarniach internetowych, w których normalnie nie robię zakupów i niestety zdarzyło mi się ze dwa razy, że kupione egzemplarze nie były idealne. Jednak te wady były na tyle mało rażące, a mnie na tyle zależało na tych pozycjach, że nie rezygnowałam z zakupu. Natomiast oczywiście uważam, że powinno być wyraźnie zaznaczone, że egzemplarz jest uszkodzony/wadliwy/niepełnowartościowy itp. (najlepiej ze zdjęciem), żeby mieć pełną jasność, na co człowiek się decyduje. Zdarzyło mi się też, że po zamówieniu dostawałam informację, że księgarnia nie może go zrealizować, bo okazało się, że egzemplarz, który posiadają jest uszkodzony. Nie wnikam, czy tak było naprawdę, czy wystawiali coś, czego nie mieli na stanie.
          • kama-25 Re: kięgarnia dada- nie polecam 19.12.16, 08:46
            Wpisz swojjedno zamówienie dziś dotarło. Wszystko pięknie ładnie. Czekam na drugie
            • kama-25 Re: kięgarnia dada- nie polecam 20.12.16, 07:50
              dziś drugie zamówienie i tez ok
              • perspektywa13 Re: kięgarnia dada- nie polecam 20.12.16, 11:52
                A mialas cos z wyprzedazy?
                • kama-25 Re: kięgarnia dada- nie polecam 22.12.16, 14:44
                  Wszystko big_grin
    • sylwia7611 Re: kięgarnia dada- nie polecam 22.12.16, 15:28
      A mi anulowali po tygodniu od złożenia zamówienia i nie zdążę już na Święta sad zamówiłam książkę w normalnej cenie plus książkę za 1 grosz. Oczywiście nie było tej drogiej to tej za 1 grosz nie wyślą sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka