Dodaj do ulubionych

iperfumy.pl kod

12.01.17, 09:18
Ma ktoś jakiś? Na różne rzeczy - kremy tusze, podkłady itp?
Obserwuj wątek
    • bagage Re: iperfumy.pl kod 13.01.17, 00:17
      Nie mam wprawdzie kodu, ale uważaj na nich. Dostałam od nich podrabiane perfumy. A że używam ich od wielu lat, mam pewność, że to nie oryginał. Jestem na etapie przepychanki reklamacyjnej. Zamawiałam już kiedyś u nich i było wszystko ok., może miałam tym razem pecha.
      • beska_1 Re: iperfumy.pl kod 13.01.17, 17:02
        jakoś ciężko w to uwierzyć. Przecież to spora firma, koło Brna maja potężne hale magazynowe - widać z drogi. Niewykluczam ale myślisz że by się bawili w jakieś podróbki ?
        • plum1000 Re: iperfumy.pl kod 13.01.17, 17:09
          wpisz sobie w gogle iperfumy opinire.sporo osob mowi ze maja podróbki. kupowalam u nich z 10 x perfumy. np. addict diora 3x nabylam edp i byly ok. teraz mam zen shiseido i zapach jest strasznie nietrwaly, a w rosmanie jak sie psilkalm czulam zapach do nastepnego dnia. (ten i ten edp). I teraz sama juz nie wiem.
          • leesha Re: iperfumy.pl kod 13.01.17, 20:34
            E tam. Siostra jak sie spryskała próbka białej Alayi (dwa psikniecia) pachniała jakby wylała na siebie dajmy na to z 10 ml. Z kolei moja "normalna" Alaya, która sobie kupiłam nie pachnie dla mnie tak intensywnie. Oba produkty pochodzą z Douglasa.
            Nie trafiają do mnie teorie spiskowe, ze duże sieci, czy duże perfumerie/drogerie pozwalają sobie na regularna sprzedaż podróbek. Moze Ew. jakieś odosobnione przypadki z rodzaju przedsiębiorczy pracownik, ale na oszusta możesz trafić wszędzie.
        • kropkaa Re: iperfumy.pl kod 13.01.17, 18:30
          No ale podróbki też trzeba gdzieś przechować wink
          Je też nie wierzyłam, dopóki sama nie dostałam podróby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka