feresska 04.04.17, 09:04 Czy jak złożyłam zamówienie online to mogę zwrocic/wymienić towar w sklepie stacjonarnym? Czy muszę odsyłać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_mmm Re: Zara zwrot 04.04.17, 09:13 Jak można dokonać wymiany lub zwrotu produktu? W sklepach Zara: Udaj się do dowolnego sklepu Zara na terenie kraju, w którym dokonano zakupu, oraz posiadającego dział, do którego należy dany artykuł (Kobieta, Mężczyzna, Dzieci). Możliwy jest wyłącznie zwrot artykułu. Po otwarciu strony Zara.com: należy przejść do sekcji Moje konto > Zamówienia i zwroty i poprosić o wymianę artykułu na inny rozmiar lub zgłosić jego zwrot. Adres: Wyślemy kuriera, który odbierze przesyłkę z artykułami do zwrotu pod wskazanym adresem. Punkt odbioru: Prześlemy etykietę zwrotną, dzięki której można nadać przesyłkę z artykułami do zwrotu w dowolnym oddziale Inpost. Jeżeli dokonano zakupu bez logowania na konto, można poprosić o zwrot uprzednio zakupionych artykułów przy pomocy złącza widniejącego w wiadomości z potwierdzeniem złożenia zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś