Dodaj do ulubionych

fajne ceny w mangooutlet

03.05.17, 10:47
wszystko -60%
Obserwuj wątek
    • bartik78 Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 12:14
      a jak jest ze zwrotami gdyby cos nie pasowało?
      • natbar Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 13:14
        Zgodnie z info na stronie, odsylasz na polski adres
        • bartik78 Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 14:45
          czyli problemu ze zwrotem nie ma, i oddaniem pieniazkow we właściwym czasie, a odsyłka jest na czyj koszt? - ide poczytaćwink bo to będą moje 1 zakupy
          • iberka Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 19:50
            Odsyłacz na swój koszt, pieniądze zawsze mam na koncie szybko. Łączę nawet zwroty z outletu i zwykłego mango i nie ma problemu
            • agnieszka_mmm Re: fajne ceny w mangooutlet 04.05.17, 07:35
              A ja zawsze dlugo czekam na pieniadze, i fakt, ze odsyla sie na polski adres ale oni to potem wysylaja dalej i pieniadze sa dopiero jak dojdzie za granice. Np teraz odeslalam rzeczy 19 kwietnia i pieniedzy brak.
              Poza tym dzieciece rzeczy sa szerokie a krotkie. Zamowilam koszulki dla synka, ktory konczy 3 lata i wszystkie mial do pepka. Porownywalam z rozmiarem 92/98 z innych firm i byly takie same. A z mango wzielam na 3/4 lata
              • iberka Re: fajne ceny w mangooutlet 04.05.17, 10:27
                Rozmiarów, to jest loteria i u mnie jest tak zarówno przy odzieży dla dzieci jak i dla dorosłych. Dlatego jak zamawiam, to więcej, bo jest spora szansa, że zwrot obejmie ponad połowę zamówienia uncertain. To jest minus.
                W kwestii pieniędzy, to ostatni zwrot kurier zabrał 14 kwietnia, a 19 pieniądze miałam na koncie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka