bartik78 Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 12:14 a jak jest ze zwrotami gdyby cos nie pasowało? Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 13:14 Zgodnie z info na stronie, odsylasz na polski adres Odpowiedz Link Zgłoś
bartik78 Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 14:45 czyli problemu ze zwrotem nie ma, i oddaniem pieniazkow we właściwym czasie, a odsyłka jest na czyj koszt? - ide poczytać bo to będą moje 1 zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: fajne ceny w mangooutlet 03.05.17, 19:50 Odsyłacz na swój koszt, pieniądze zawsze mam na koncie szybko. Łączę nawet zwroty z outletu i zwykłego mango i nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: fajne ceny w mangooutlet 04.05.17, 07:35 A ja zawsze dlugo czekam na pieniadze, i fakt, ze odsyla sie na polski adres ale oni to potem wysylaja dalej i pieniadze sa dopiero jak dojdzie za granice. Np teraz odeslalam rzeczy 19 kwietnia i pieniedzy brak. Poza tym dzieciece rzeczy sa szerokie a krotkie. Zamowilam koszulki dla synka, ktory konczy 3 lata i wszystkie mial do pepka. Porownywalam z rozmiarem 92/98 z innych firm i byly takie same. A z mango wzielam na 3/4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: fajne ceny w mangooutlet 04.05.17, 10:27 Rozmiarów, to jest loteria i u mnie jest tak zarówno przy odzieży dla dzieci jak i dla dorosłych. Dlatego jak zamawiam, to więcej, bo jest spora szansa, że zwrot obejmie ponad połowę zamówienia . To jest minus. W kwestii pieniędzy, to ostatni zwrot kurier zabrał 14 kwietnia, a 19 pieniądze miałam na koncie Odpowiedz Link Zgłoś