b.bujak 22.10.17, 23:55 ktoś doradzi, jakie kupić? dla wczesnego nastolatka (rozm. 38) główne przeznaczenie - lekcje wf (do tej pory wypożyczał, ale wolę, żeby miał swoje) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falcon_eye Re: łyżwy 23.10.17, 10:52 Chyba po raz pierwszy nie polecę Decathlona Też noszę 38. Przez godzinę przymierzałam wszystkie ich modele i zrezygnowałam. Oxelo Fit 1 są po prostu brzydkie i niewygodne, Fit 3 mają słabe recenzje jak za tą cenę, pozostałe markowe jak dla mnie za drogie. Modele juniorskie w rozmiarze 35-38 były za ciasne. Z zakresem 38-41 dostępny jest tylko model FIT 5 BOY i on wydał mi się całkiem fajny, ale jednak dość drogi (170pln). Zaryzykowałam w ciemno polską markę SPOKEY, spodobało mi się wzornictwo i opinie w stylu "naprawdę niezła jakość do rekreacyjnego stosowania w atrakcyjnej cenie". Wzięłam model Blizard regulowany w zakresie 37-41 z allegro za 120pln. Po pierwszych dwóch godzinach jazdy jestem super zadowolona. Wyglądają solidnie i ładnie :p No i są fabrycznie całkiem dobrze naostrzone (tzn. ja nie czuję potrzeby ostrzenia). Także mogę polecić łyżwy Spokey Odpowiedz Link Zgłoś
efa3000 Re: łyżwy 24.10.17, 14:17 Świetne ma FILA - zdaje się że od 38 do 41 regulowane. Bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś