Dodaj do ulubionych

Karty sportowe

08.11.17, 09:57
Mam pytanie. Pracodawca ani u mnie ani u męża nie prowadzi współpracy z firmami oferujacymi wejścia do obiektów sportowych, kulturalnych itp. chodzi mi o z tzw. systemy OK System, Multisport itd. Znajomi posiadający te karty płacą zdecydowanie mniej za karnety wejść na basen itd. Czy jest jakiś sposób, żeby indywidualnie podpiąć się do tych systemów ? ewentualnie jak to wygląda, że ktoś posiadający kartę może ją wykupić dla znajomych ?
Obserwuj wątek
    • kika_19 Re: Karty sportowe 08.11.17, 10:32
      ktoś może wykupić dla znajomych, u mnie np. za 150 zł (Multisport)
    • kika_19 Re: Karty sportowe 08.11.17, 10:33
      ale są też chyba opcje indywidualne, np. OK System, wygugluj smile
      • muminek05 Re: Karty sportowe 08.11.17, 11:46
        Zadzwoniłam i niestety się zagapiłam. Ofertę dla osób prywatnych mieli do 1.09.2017 sad
    • san_vito Re: Karty sportowe 08.11.17, 12:07
      Może warto poprosić pracodawcę, aby dał taką opcjętongue_out Z tego co wiem do programu musi się zgłosić minimum 5 osób.

A tak serio to warto się rozeznac wsrod znajomych czy mogą to załatwic. Z tego co wiem w niektórych firmach it można kupic kartę dla partnera za 110zl lub nawet 60zl. Ale też często dla partnera za 156 lub nawet 170.
      Tu jednak widzę dwa problemy. Pierwszy to okres wypowiedzenia. Ktoś kogo nie znasz musiałby wziąc od Ciebie asekuracyjnie kasę za minimum 2 miesiace, aby to miało sens. Czasem ten okres wypowiedzenia to nawet 3 miesiące.
      www.olx.pl/oferta/karta-sportowa-benefit-multisport-plus-CID767-IDluxz6.html#f98bc26f43

A tak serio to ta karta się często nie opłaca. Ja mogę ją kupić dla siebie u męża na multikafeterii za 110zl i na razie nie kupuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka