Dodaj do ulubionych

Kod rabatowy do zooplus

07.12.17, 03:51
Przegapiłam wczorajsze drzwiczki w kalendarzu adwentowy na 5% rabat, a robię większe zakupy.
Ma ktoś może dostępny kod wysłany na maila na 5-10% i nie będzie korzystał - chętnie przygarnę..
Na pocztę gazetową poproszę.
Obserwuj wątek
    • samawsnach Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 10:43
      A jesteś zapisana do newslettera? Oni co jakiś czas przysyłają kod zniżkowy.
      • fredy58 Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 11:43
        spróbuj wykorzystać ten co masz, mi wchodzą ich kody nawet po czasie smile
        • magia Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 12:37
          Dostaje niisleter, ale nigdy z kodem na %, zawsze na gratisy typu piłeczka dla kota, paczka karmy.
          • ladybarque Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 15:21
            ja tak samo nie ma nigdy kodów w newsletterze mimo wydawanych 200-300 zł miesięcznie na kota w zooplusie, jedynie te ich punkty zbieram...
        • smoczy_plomien Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 17:09
          Eh, a mi poczta onetowa utrąca maile od zooplusa. Właśnie robię zamówienie, podeśle ktoś swój kod? Może zadziała...
          • smoczy_plomien Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 17:10
            smoczy_plomien[at]op.pl
            • samawsnach Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 21:18
              Ja dostaję co jakiś czas na 5 lub 10%, ale najczęściej wtedy jak np.od 2-3 mscy juz nic nie zamówilam. Taki rodzaj przypominajkiwink Wczoraj wykorzystałam ten mikolajkowy, jesli zdarzy mi się jakiś kod na poczcie w najbliższy czasie, to wyślę, bo mam mniej zwierząt teraz i nie robię systematycznie zakupów
    • ju_mi Re: Kod rabatowy do zooplus 13.12.17, 10:40
      Dzisiaj w kalendarzu adwentowym jest kod na -10% na karmę marek własnych Zooplus.

KOD KUPONU: TYLKOUNAS-10% Nie dodawaj produktu do koszyka. Wystarczy wpisać i aktywować kod kuponu w koszyku. Kod ważny jeden dzień. Zniżka obejmuje także promocje.

Uwaga! Dotyczy karm marek dla kota i psa: Purizon, Concept for Life, Rocco, Wolf of Wilderness, Wild Freedom, Lukullus, Cosma, Cosma Nature, Feringa, Smilla, Briantos, My Star oraz dla małych zwierząt: Greenwoods, Vilmie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka