magia 07.12.17, 03:51 Przegapiłam wczorajsze drzwiczki w kalendarzu adwentowy na 5% rabat, a robię większe zakupy. Ma ktoś może dostępny kod wysłany na maila na 5-10% i nie będzie korzystał - chętnie przygarnę.. Na pocztę gazetową poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samawsnach Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 10:43 A jesteś zapisana do newslettera? Oni co jakiś czas przysyłają kod zniżkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 11:43 spróbuj wykorzystać ten co masz, mi wchodzą ich kody nawet po czasie Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 12:37 Dostaje niisleter, ale nigdy z kodem na %, zawsze na gratisy typu piłeczka dla kota, paczka karmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybarque Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 15:21 ja tak samo nie ma nigdy kodów w newsletterze mimo wydawanych 200-300 zł miesięcznie na kota w zooplusie, jedynie te ich punkty zbieram... Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 17:09 Eh, a mi poczta onetowa utrąca maile od zooplusa. Właśnie robię zamówienie, podeśle ktoś swój kod? Może zadziała... Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 17:10 smoczy_plomien[at]op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
samawsnach Re: Kod rabatowy do zooplus 07.12.17, 21:18 Ja dostaję co jakiś czas na 5 lub 10%, ale najczęściej wtedy jak np.od 2-3 mscy juz nic nie zamówilam. Taki rodzaj przypominajki Wczoraj wykorzystałam ten mikolajkowy, jesli zdarzy mi się jakiś kod na poczcie w najbliższy czasie, to wyślę, bo mam mniej zwierząt teraz i nie robię systematycznie zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Kod rabatowy do zooplus 13.12.17, 10:40 Dzisiaj w kalendarzu adwentowym jest kod na -10% na karmę marek własnych Zooplus. KOD KUPONU: TYLKOUNAS-10% Nie dodawaj produktu do koszyka. Wystarczy wpisać i aktywować kod kuponu w koszyku. Kod ważny jeden dzień. Zniżka obejmuje także promocje. Uwaga! Dotyczy karm marek dla kota i psa: Purizon, Concept for Life, Rocco, Wolf of Wilderness, Wild Freedom, Lukullus, Cosma, Cosma Nature, Feringa, Smilla, Briantos, My Star oraz dla małych zwierząt: Greenwoods, Vilmie. Odpowiedz Link Zgłoś