Dodaj do ulubionych

Pralko-suszarka LG

17.01.18, 08:55
O suszarce marzę od dawna, ale aby ją ustawić musiałabym skuć pół łazienki + zmienić układ przyľączy, a to duży remont w nie moim mieszkaniu- odpada.
Wczoraj, w jednej z ofert, zobaczyłam pralko-suszarkę LG, wymiary idealnie pasujące w miejsce obecnej pralki, ale martwi mnie zużycie energii.
Czy ktoś z Was użytkuje taki sprzęt 2w1 I poleca? Może inna firma, konkretny model? Na co zwrócić uwagę?
A może odpuścić I kupić tylko pralkę?
Obserwuj wątek
    • nexan Re: Pralko-suszarka LG 26.05.19, 20:11
      I co wybrałaś? Też dumama i dumam..
      • agathastyle Re: Pralko-suszarka LG 27.05.19, 09:20
        Suszarka nie potrzebuje podłączenia do wodociągów.Tylko prąd i nic więcej.Ma w środku zbiornik na wodę.Może stać wszędzie,nawet w szafie.Ja mam polecam,super wygoda.Tych dwa w jednym podobno nie warto kupować,tak słyszałam od fachowców.
    • dunia34 Re: Pralko-suszarka LG 27.05.19, 16:25
      Jestem na etapie poszikiwania i wszyscy mi odradzają, żeby kupić 2w1. Suszarka może stać wszędzie najlepiej kupić z pompą ciepła, bo nie oddaje ciepła na zewnątrz
      • ablacim Re: Pralko-suszarka LG 28.05.19, 11:29
        Ja mam pralko suszarkę LG od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Z tym, że ja używam suszarki okazjonalnie, głównie do wysuszenia miliona skarpet moich dzieci, gdy nie chce mi się tego rozwieszać i czasem ręczników. Normalne ciuchy wychodzą mi z suszarki zbyt pogniecione i wolę już równo rozwiesić, żeby nie musieć potem prasować.
        Generalnie - jeśli nie zamierzasz używać suszarki za każdym razem tylko od czasu do czasu - polecam. Inaczej chyba warto kupić suszarkę osobno, bo zużywa mniej prądu i wody - pralko-suszarka do suszenia też ponoć bierze wodę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka