joa33 20.03.18, 05:39 Co oprocz Gemini? Ktos ostatnio pisal o Melissa- przegapilam darmowa dostawe. Moze jakas inna jest tania i z darmowa dostawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_jakubowa Re: Tania apteka to... 20.03.18, 07:43 To zależy czego szukasz. Ja zawsze sprawdzam na ceneo. Do tej pory gemini miało minimalnie niższe ceny niż w innych aptekach,ale też dostawe tylko za 9 99. Kupuj też na doz.pl i niektóre rzeczy wychodzą taniej i są szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
san_vito Re: Tania apteka to... 20.03.18, 08:26 Na gemini trzeba uwazac. Nadal maja niska cene, ale robia tzw rotacje cenowo. Czasem cos jest drozsze przez jakis czas. Gemini sie troche zmienilo. Teraz otworzylo wiele aptek stacjonarnych w Polsce i ceny poszly w gore. Ceneo rzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Tania apteka to... 20.03.18, 09:29 polecam sprawdzić Apteka Centrum Lublin, parę dni temu przez ceneo znalazłam tam bardzo dobrą cenę jednego leku, potem dołożyłam jeszcze parę rzeczy również w fajnych cenach. Przesyłka 10 zł, ale i tak wyszłam lepiej niż byłoby z wczorajszą darmową dostawą na melissa, sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
joa33 Re: Tania apteka to... 20.03.18, 10:52 Dzieki wielkie! Rozumiem, ze doz online ma inne ceny niz stacjonarne? A polecicie jakies sklepy z eko zyqwnoscia, ziolami, bakaliami itp? Odpowiedz Link Zgłoś
anapaa Re: Tania apteka to... 21.03.18, 08:49 a nie lepiej jakieś lokalnej? szczegolnie jeśli mieszkasz koło dużego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
joa33 Re: Tania apteka to... 21.03.18, 12:46 Mieszkam 100km od wiekszego miasta 😒🔽 Odpowiedz Link Zgłoś