aniam123 28.06.18, 10:14 Gdzie kupujecie stacjonarnie? Potrzebuję dla dzieci na obóz żeglarski na Mazurach. Jadą w niedzielę, więc nie zdążę już zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosi-mama Re: Opaski na komary 28.06.18, 23:37 Rossmann - www.rossmann.pl/Produkt/Nobzee-preparat-w-postaci-opaski-na-komary-2-szt,116509,5878 www.rossmann.pl/Produkt/Nobzee-odblaskowa-opaska-zaciskowa-3w1-1-szt,366582,5878 W naszym są powieszone na regale, gdzie wystawione są preparaty UV. Te zalinkowane jako pierwsze kupowałam córce w tamtym roku, zapach był intensywny bardzo długo. W tym roku też kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Opaski na komary 29.06.18, 08:10 A jak to nosie tzn zakładacie na wyjścia, porem zdejmujecie, gdzie trzymacie itd? Ile czasu uzytkowaliscie tzn tydzień czy miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
tosi-mama Re: Opaski na komary 29.06.18, 21:54 Jak wychodzi na podwórko to zakłada, po powrocie ściąga. Trzymamy w ikeowskim woreczku strunowym. Użytkowane są do momentu kiedy utrzymuje się zapach. Podczas pobytu u znajomych, mieszkających w lesie nad rzeką, córka zakładała też tę opaskę na noc. Do tej pory wszelkie ugryzienia komarów kończyły się odczynem alergicznym, bywało, że wyglądała jak biedronka. Teraz tego jakby mniej ale nie wiem czy to zasługa bransoletek, braku komarów czy może już po prostu polubiła się z komarami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: Opaski na komary 29.06.18, 22:33 Bardzo dziękuję! Zakupione! Były w R. różne, również z syfiatym składem. Kupiłam te z olejkami, fajne są! Odpowiedz Link Zgłoś