Dodaj do ulubionych

Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!?

25.08.18, 23:54
Chciałaby Halę ale żaden wzór jej nie pasuje, To samo z Top galem, Jack Wolfskin Berkeley za mało kolorowy. Szkoła za tydzień, młoda ciągle gada o tym ze plecaka nie ma a mnie trafia bo cokolwiek w necie pokaże to ciągle jest nie to. Plecak ma być do 4 klasy dla wysokiej chudziny. Macie jeszcze jakieś pomysły co jej zaproponować?
Obserwuj wątek
    • tosi-mama Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 00:28
      Swojej córce, rówieśniczce Twojej(dwa miesiące starsza), kupiłam polecanego tu deutera. Młoda wybrała Deuter Ypsilon black flora. To był nasz trzeci, zamówiony plecak i wreszcie strzał w 10. Wcześniej był Majewski (obcierały ją szelki przy szyi), potem topgal (niestety był za duży, wyglądała jakby szła w góry z plecakiem ze stelażem) Ten jest idealny. Uśmiech z twarzy dziecięcia nie schodzi. Kupowałam na allegro.
      • smeagoul Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 09:58
        Moja 9 latka w tamtym roku wybrała kolorowy smile CoolPack z serii PRIME, waga 0,62 po roku jak nowy. Polecam smile

www.sklepkleks.com/galerie/p/plecak-coolpack-prime-10_55738.jpg
        • szmytka1 Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 21:55
          do 4 klasy starczył? on mają tylko 23 litry, nie za mały?
      • widosna Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 17:27
        Którego topgala mieliście, ze był za duży? Moja chuda 10-latka chce topgala a ja mam obawy, ze właśnie będzie za duży.
        • tosi-mama Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 19:55
          widosna napisała:

> Którego topgala mieliście, ze był za duży? Moja chuda 10-latka chce topgala a j
          > a mam obawy, ze właśnie będzie za duży.

Zamawiałam YUMI 18038. Moja córka ma 147 cm, waży 30 kg i naprawdę wyglądała w nim śmiesznie. Wahałam się nad plecakiem z młodszej grupy wiekowej ale nie odpowiadały Młodej wzory, poza tym jaki sens kupować plecak, który nie odbiega wielkością od tego, jaki miała w klasach I-III.
          W IV klasie miała zakupionego. też polecanego tu bagmastera. Też był z kolekcji młodzieżowej ale jakiś bardziej zgrabny niż młodzieżowy topgal. Z drugiej strony nie oszukujmy się, jaka z dziesięciolatki jest młodzież wink Jeśli chodzi o bagmastery to nie polecam, w lutym już była przetarta w dwóch miejscach przednia kieszeń, pod koniec maja zaczął się przecierać przy zamku (topgal, zaczął się przecierać przy zamku w ostatnim tygodniu III klasy, po trzech latach użytkowania) Do tego w młodzieżowych plecakach, zarówno w topgalu jak i bugmasterze nie jest sztywne dno. Dało się to zauważyć po stanie książek i zeszytów, niestety.
          • widosna Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 22:16
            Dziękuje smile
        • czarna.perla Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 30.08.18, 12:35
          moja miała chi 710, w zeszłym tyg można je było jeszcze kupić ale teraz już ich nie ma. do 4 klasy spokojnie by się nadał ale obiecałam córce że dostnie nowy. mam do sprzedania używany.
    • czarna.perla Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 09:42
      Hamę oczywiście miało być.
      • hugo43 Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 15:02
        Na emag duzo hamy maja,moze coś rzuci wam się w oczy
        • czarna.perla Re:hugo43 31.08.18, 00:09
          hugo43 napisała:

> Na emag duzo hamy maja,moze coś rzuci wam się w oczy

który model? możesz zrobić fotkę jak wygląda na plecach?
    • sainiri Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 13:43
      Moja 10-latka nosi Anekke od 3 klasy i nie będziemy zmieniać jeszcze z 2 lata.
      • ivaz Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 14:04
        W TK Maxx kupiłam taki za 130 zł www.smyk.com/catalog/product/view/id/159391/s/top-model-plecak-szkolny-dance-air-flow-system/
    • silje78 Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 20:36
      Glupia zapewne rade dam wink. Jak nic sie nie podoba to niech spakuje sie do reklamowki, albo daj jek do wyboru trzy, ktore ewentualnie moglyby byc i sama zadecyduj. Moja 11 latka krecila nosem na Topgala, Hame i Bagmastera. Zaproponowalam North Face czy Jack Wolfskin. Tez nie. Odpuscialm uzeranie sie. Kulilam Cool Pack, ktory jej sie podobal. Tamte nie podchodzily bo chciala wlasnie Cool Pack. Jak sie spisze to sie okaze.
      Topgala miala w 3 i 4 klasie. Dostala go pod koniec 2 klasy. Wtedy mial miec tylko okreslony kolor.
      Moze niech sama poszukaco jej sie podoba? Jal nie to j/w
      Trzy wybiera, Ty decydujesz. Lub ty trzy wybierasz, a ona jeden.
      • czarna.perla Re: silje78 31.08.18, 00:01
        silje78 napisała:

> Glupia zapewne rade dam wink. Jak nic sie nie podoba to niech spakuje sie do rekl
        > amowki, albo daj jek do wyboru trzy, ktore ewentualnie moglyby byc i sama zadec
        > yduj. Moja 11 latka krecila nosem na Topgala, Hame i Bagmastera. Zaproponowalam
        > North Face czy Jack Wolfskin. Tez nie. Odpuscialm uzeranie sie. Kulilam Cool P
        > ack, ktory jej sie podobal. Tamte nie podchodzily bo chciala wlasnie Cool Pack.
        > Jak sie spisze to sie okaze.
        > Topgala miala w 3 i 4 klasie. Dostala go pod koniec 2 klasy. Wtedy mial miec ty
        > lko okreslony kolor.
        > Moze niech sama poszukaco jej sie podoba? Jal nie to j/w
        > Trzy wybiera, Ty decydujesz. Lub ty trzy wybierasz, a ona jeden.

A jakich gabarytów jest córka? Który model wybrała?
    • kanna Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 26.08.18, 21:19
      Mam taki egzemplarz uncertain
      Posadziłam przed netem i kazałam szukać (po bezowocnych rajdach po sklepach).
      Wybrała jakiś, przyszedł, rozmiarowo dobry, ale ODCIEŃ ZIELONEGO w necie był inny i kazała zwracać.

Powiedziałam - Masz 2 tygodnie na znalezienie innego. Nie znajdziesz - ten zostaje.

I został. Po 2 latach nosi go już bez odrazy :p
      Nie uważam, aby poszukiwanie plecaka było moim zadaniem.
      • magma_pl Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 29.08.18, 00:59
        Mój 10latek nosił w 4klasie CoolPack i stan po roku jak nowy. Kosztował coś ok 100zl . Gdy teraz proponuję jakieś nowe to nawet nie spojrzy pyta tylko ; eeee,po co ? Ten jest dobry.
        • szmytka1 Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 29.08.18, 17:06
          powiedz jaki model, ile litrów? te najmniejsze 23 l dają radę z pojemnością do 4 klasy? Interesją mnie te plecaki ale na chudym dziecku tylko te najmnjesze w miarę dobrze wyglądają. Wymiary 41x31x15 jakos tak ma ten 23 l.
          • magma_pl Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 03.09.18, 14:31
            Pewnie wybór już dokonany, jednak muszę sprostować, plecak jest St.rights a nie coolpack.
            Reszta j.w . Po roku użytkowania, będzie służył kolejny. ink do opisu merlin.pl/plecak-4-komorowy-electro-bp-04-st-majewski/7627773/#
    • lucyjkama Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 30.08.18, 16:58
      Ile córka ma wzrostu?
    • czarna.perla Re: Plecak dla 10 l. -nic jej się nie podoba!? 06.09.18, 22:39
      Wreszcie wybrała!!! My mojej zgodzie Majewski we flamingi. W porównaniu z hama Carry Larry ten Majewski wypada słabo ale za niecałe 100 zł posłuży najwyżej rok, niech się cieszy tymi swoimi flamingami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka