Dodaj do ulubionych

Falconeri - ostrzegam

05.06.23, 17:10
Chciałabym przestrzec przed sklepem internetowym Falconeri, z którym mam bardzo złe doświadczenia.
Nie mogę ocenić produktów, bo niestety do mnie nie dotarły. Obsługa klienta natomiast jest na fatalnym poziomie i szczerze odradzam korzystanie z usług tej firmy - w razie jakichkolwiek kłopotów klient jest na straconej pozycji. Złożyłam zamówienie, otrzymałam potwierdzenie założenia zamówienia i link do płatności, opłaciłam transakcję. Po czym następnego dnia mi ją anulowano, pisząc - UWAGA! - że to "na moją prośbę". Próby wyjaśnienia sytuacji nie przyniosły rezultatu. Za to zmieniła się narracja, bo anulacja nastąpiła już nie na moją prośbę, ale przez "błąd systemu". Dowiedziałam się między innymi, że firma nie odpowiada za treść maili wysyłanych do klientów! Kolejna wersja opiewała na "błąd ceny na stronie internetowej". Być może faktycznie był to błąd, bo cena jak na ten sklep była niska, ale wiem, że wiele osób, które zamówiły ten sam sweter w tej samej cenie tego samego dnia, swoje zamówienie otrzymało. Do kompletu należy dodać skandaliczne zapisy w regulaminie - wiem, że nikt ich nie czyta, ale zróbcie to i przeczytajcie, serio! - oraz problemy z wycofaniem swoich danych osobowych. Jak dla mnie skandal. Jak prawie każdy, korzystam regularnie z zakupów w internecie od wielu lat, ale z takim potraktowaniem się jeszcze nie spotkałam.

Obserwuj wątek
    • mala_cicha_myszka Re: Falconeri - ostrzegam 03.10.23, 05:51
      Warto wiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka