myha33l 25.11.04, 20:59 Mam prośbę - mam 9 m-czną córeczkę i chcę kupić fotelik do samochodu(ten który obecnie posiadam jest juz za mały).poradźcie mi jaki kupic abym nie popełniła gafy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1309 Re: Jaki FOTELIK do samochodu 25.11.04, 21:26 Parę dni temu czytałam wątek o fotelikach Ramatti. Zobacz na www.ramatti.com.pl Na stronie wyglądał całkiem nieźle a i cena całkiem przystępna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akrobat Re: Jaki FOTELIK do samochodu 25.11.04, 21:50 Ja polecam polski fotelik firmy Deltim 9-36 kg.Jest super mała go uwielbia.Naprawde polecam no i nie jest drugi jak na fotelik do "końca"kosztuje w granicach 400 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: Jaki FOTELIK do samochodu 25.11.04, 22:51 a więc tak jeżeli maleństwo jeszcze spi w czasei drogi(a napewno)to radzę kupić fotelik który jeszcze się przesuwa(tzn.ustawia pozycje siedzenia,spania)bo ja chciałam oszczędzic i kupiłam już taki trezci w kolejności od 9 chyba do 36 kg...i tak oszczędziłam że go musiałam sprzedać tanieji kupić i tak inny....najpierw miałam kołyskę maxi -cosi...a następny czy li taki dla ciebie najlepszy byłby od 0-18 kg....ja miałam renoluxa z regulowanymi pasami z zagłówkiem i baaaardzo byłam z niego zadowolona teraz oddałam go bratu i też jest bardzo zadowolony...ważne atest!!!i możliwośc ułożenia na leżaąco,regulacja pasów!!!i żadne styropianowe z tesco!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Jaki FOTELIK do samochodu 26.11.04, 11:36 Ja też jestem za Renoluxem. Kupiam go w zeszłym tygodniu. Hurtownia udawadniała mi jakość fotelików i niby Ramatti (na którego miałam chrapkę) ma za lekkie boki. Renolux jest mocniejszy. Super opcje regulacji położenia - praktycznie jak w fotelikach 0-13kg. Wkładka zwężająca siedzisko dla niemowlaka, zagłówek. Cena przystępna - ja płaciłam 290zł. Na Allegro widziałam po 260 + koszty przesyłki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Jaki FOTELIK do samochodu 26.11.04, 14:18 My mamy fotelik marki ROHMER ("o" z umlautem) - bardzo wygodny, solidny, latwy do zainstalowania, z regulowanymi pasami i pozycja siedzaca i "do spania". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś