kasial70 07.12.04, 13:55 Gdzie na śląsku można kupić wózek Quinny.Najlepiej Katowice lub jakies CH gdzie łatwo dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amama2 Re: Quinny - gdzie kupić 07.12.04, 20:14 Witam! Ja kupowałam wózek Quinny Fashion XL przez internet. Podaję adres www.wozkidzieciece.pl. Dostarczają dość szybko i bez dodatkowych opłat. Ja jestem bardzo zadowolona i z wózka i z sposobu dostarczenia. Pozdrawiam amama2 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaemil Re: Quinny - gdzie kupić 07.12.04, 21:06 Polecam sklep internetowy www.bobasmarket.pl Transport jest gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
kasial70 Re: Quinny - gdzie kupić 07.12.04, 22:11 Tak, tak, adresy internetowe to ja też mam. Ale słyszałam,że kolorystyka trochę odbiega od rzeczywistości, dlatego chciałam je zobaczyć "na żywo", żeby zdecydować się na kolor. Pytałam już w wielu sklepach, ale wszędzie, jeżeli je mają, to tylko na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka277 Re: Quinny - gdzie kupić 08.12.04, 12:58 K-ce ul. W.Pola 4, tel. 202-66-37, sklep nazywa się "Ene, Due, Rabe" oglądałam tam wózki Quinny, ale nie mieli zbyt wielkiego wyboru, bo sprowadzają je na zamówienie. Pozdrawiam, Lidka. Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: Quinny - gdzie kupić 08.12.04, 14:52 W Katowicach w "Ala ma kota" na Jankego. Ja tam kupowałam wiosną i były wszystkie kolory do wyboru Niedawno była znajoma i podobno nadal są. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kasial70 Re: Quinny - gdzie kupić 09.12.04, 21:49 Niestety, byłam, ale nie mają nawet jednej sztuki. Odesłali mnie na ul. Pola, ale tam juz nie dotarłam bo było mi nie po drodze. Może ktoś jeszcze ma jakies pomysły, bo czasu coraz mniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga3 Re: Quinny - gdzie kupić 10.12.04, 16:04 My kupiliśmy Quinny Freestyle 3XL przez internet, zdaje się że z bobomarketu, zapytam męża, jak wróci. Nie bój się kupić tego wózka w ciemno, korzystając tylko z info na stronach internetowych (w razie czego pomogę). Jest fachowo, taniej niż w skepie i nie trzeba czekać. My jesteśmy z Poznania, i tu jesienią już nigdzie Freestyli nie było, tylko Fashion 3XL, a i to w jednym tylko miejscu. wszystko przez to, że to firma mało znana na polskim rynku ( wszędzie tylko MUTSI, MUTSI), importer sprowadzał niewielką ilość egzemplarzy na całą Polskę, sklepy dostawały to, co im przysłali, np w innym kolorze, mniej niż trzeba, stąd łatwiej o niego w jakiejś hurtowni. Co do kolorów, to nie licz na wiele, bo strony są uaktualniane co kilka miesięcy, a z tego co widać na stronie, być może dostaniesz 1-2 do wyboru. My załatwiliśmy sprawę przez telefon, co bardzo przyspieszyło zamówienie. Dzięki temu okazało się, że mamy inne kolory do wyboru. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Black Canvas, bo już nie miałam siły szukać dalej, a w rozmowie okazało się, że mogą nam dać gondolę w innym kolorze niż spacerówkę, i to w jakim! Ostatecznie zamówiliśmy w ciemno śliwkową gondolę ( jest bordowo- śliwkowa, trochę jak wrzośce) i spacerówkę Violet Canvas ( lekko zszarzały, neutralny fiolecik). Ale to możliwe tylko przy Freestyle'u, bo Fashion ma wspólną budkę. Odpowiedz Link Zgłoś