Dodaj do ulubionych

Jaki wózek ze skrętnymi kołami???

18.12.04, 15:40
Proszę o radę jaki wózek głeboki + spacerówka coś z typu deltim premier jest
godny polecenia??
Proszę o opis modelu i średnią cenę
Mama Oli
Obserwuj wątek
    • e-magda Re: Jaki wózek ze skrętnymi kołami??? 18.12.04, 18:10
      Hej! Ja miałam ten model i byłam z niego zadowolona, szczególnie z gondoli.
      Wybrałam go ze względu na skrętne koła. Nie wiemczy mój egzemplarz był taki,
      czy tak jest, ale jak się wózek prowadziło na zblokowanych kołach, to ściągało
      go na bok. Ale to i tak mało ważne, ponieważ jeździlam tylko na skrętnych.
      Blokowałam koła tylko do bujania przód - tył. Na kosz nie narzekałam. Nie wiem,
      może nie robiłam takich zakupów żeby wypadały, bo też w moim przypadku był ok.
      Ze spacerówki prawie nie korzystałam, gdyż wózek jest cięzki ( z gondolą 13
      kg), więc kupilam lżejszą spacerowkę. Gondolę można mocować na siedzeniu
      samochodowym. Cena wózka około 1000 zł
      • mamaigora1 Driver 3XL 20.12.04, 13:51
        A my mamy trójkołowca firmy Implast, cena ok.1100 PLN za gondole i spacerówkę.
        Przednie koło skrętne, kosz zakupowy baaardzo duzy, mozna dokupic fotelik
        samochodowy, który montuje sie na stelazu tegoz wózka.
        • nis77 Re: Driver 3XL 22.12.04, 09:55
          Mamaigora bardzo proszę napisz coś więcej o Waszym wózku - jak się sprawdza,
          czy gondola nie jest zbyt mała i generalnie czy jesteście z niego zadowoleni smile
          Bardzo spodobał mi się w sklepie ten model i nosimy sie z zamiarem jego kupna.
          Jeśli wolisz to mozna pisać na priva (konto gazeta.pl)
          Pozdrawiamy
          Nika i Maleństwo
          www.tickerfactory.com/ezt/d/1;3;15/st/20050307/dt/6/k/7d07/preg.png 
    • magdalenax Re: Jaki wózek ze skrętnymi kołami??? 20.12.04, 20:22
      A my mamy Implast Driver 4xl. Jestem nim zachwycona sa duze i bardzo dobrze
      skrecaja, swietnie sprawdza sie na sniegu. Polecam, chyba ze macie samochod z
      malym bagaznikiem, wtedy wozek moze sie nie zmiescic.

Pozdrawiam,
      Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka