zuzka2004 21.01.05, 19:09 drogie mamy czy któraś z Was i waszych dzieciaczków miało ta zabawkę, proszę o opinie. Od jakiego wieku jest ta zabawka. I gdzie to można kupić w internecie i nie tylko. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaijulia Re: dmuchany tunel z piłeczkami 22.01.05, 21:40 Hej; Ja kupiłam Julii ako zachetę do raczkowania ale raczej niezbyt ją ta zabawka poruszyła, póżniej jak była starsza to więcej się nią bawiła, na pudełku jest napisane, że jest dla dzieci od 7-8 miesiąca ale moje dziecko zaczęło sie nią interesować trochę później, jak już raczkowała; lubi się na niej bujać ale trzeba uważać i raczej ją asekurować bo już kikla razy zsunęła się z niej i było bliskie spotkanie z podłoga, po takich upadkach na kilka dni obrażała się na ten wałek ale potem do niego wracała; tereaz uważam, że raczej nie był to strzał w 10; kupiłam tę zabawkę w markecie (Real, Cerfur, Reant itp.) za około 40-50 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: dmuchany tunel z piłeczkami 24.01.05, 10:54 kupilam ten walec (jesli o to chodzi) za 33 zl w geancie. Mala lubi go bardzo. Jak byl amala, to najbardziej te kulki, ale to ja jej pokazywalam jak spadaja, teraz nosi go, kladzie sie na nim, buja. ALe teraz ma 18 miesiecy. jak za 33 zl to udana zabawka K Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: dmuchany tunel z piłeczkami 24.01.05, 11:15 a my dostaliśmy taki walec i po kilku dniach zrobiła sie dziura!!!I to w taki miejscu że zakleić się nie da A mały też bardzo lubi się bawić tym walecem.Jakoś na chwilkę da się nadmuchać,zakeiłam tym czymś co oni dodają ale nie na dłuo...A teraz mamy i drugą dziurkę ....obie są na zgrzewie. Ale jako zabawkę polecam ogromnie,super. Ewa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7914146 Odpowiedz Link Zgłoś