Dodaj do ulubionych

esprit baby - czy jest w Polsce?

19.03.05, 14:36
Właśnie wróciłam z Austrii, gdzie kupiłam mojej 4-miesięcznej córeczce
prześliczne ubranka firmy Esprit z kolekcji Baby. Nie wiecie, czy w Polsce
można gdzieś też takie kupić? Zaglądam czasem do sklepów Esprit, ale nigdy
nie widziałam ubranek dla dzieci.
Anna
Obserwuj wątek
    • kiranna Re: esprit baby - czy jest w Polsce? 19.03.05, 15:44
      niestety nie ma i podobno nie planuja w najblizszym czasie, pytalam, tak samo
      mexx sad( pozostaje kupno za granica, na Allegro albo w malych sklepikach, gdzie
      czasem pojawiaja sie pojedyncze sztuki.
      a szkoda, bo ubranka tych firm sa nie do zdarcia. moj synek ma kilka sztuk,
      ktore nosi prawie rok i nic sie z nimi nie dzieje. cenowo tez sa atrakcyjne w
      stosunku do jakosci, za te same pieniadze pare polskich firm sprzedaje ciuszki
      moze i ladne, ale jakoscia odbiegajace od zachodnich marek.
    • pia_ Re: esprit baby - czy jest w Polsce? 21.03.05, 11:05
      Esprit baby we Wrocławiu jest dostępne w Galerii Dominikańskiej w sklepie Van
      Graaf (należy do sieci Clopenburg & Peek czy coś w tym rodzaju). Myślę, że w
      Warszawie te sklepy sa na pewno. Ciuszki Esprita są niestety dosyć drogie i
      przyznam szczerze, że nie powalają mnie na kolana swoją urodą. Tylko dlatego
      jeszcze nic tam nie kupiłam, choć po przecenach ceny są juz do przełknięcia.
      • kiranna Re: esprit baby - czy jest w Polsce? 21.03.05, 16:15
        W warszawskim Peek&Cloppenburgu nie widzialam kolekcji Esprit Baby, a bardzo
        jestem ciekawa polskich cen.
        W sklepie firmowym Esprit kolekcji dla niemowlat tez nie ma sad
    • jagodziana Re: esprit baby - czy jest w Polsce? 21.03.05, 19:57
      W P&C w Warszawie spotkałam sie z markami TH, S. Oliver i mini stars, Esprita
      rzeczywiscie nie ma - mamy bluze i jest nie dozdarcia, nadal wyglada jak nowa.
      Nie wiem czy widziałyscie kolekcje Jackpota dla dziewczynek - to sa dopiero
      cudeńka.
      • tulcia Re: esprit baby - czy jest w Polsce? 21.03.05, 22:54
        Hmmm nie wiem, ja mam troche ciuszkow dla coreczki z esprita, ale nie jestem
        wcale zachwycona ich jakoscia - cena wysoka, a jakosciowo rzeczy jak dla mnie
        kiepskie, owszem material super, ale wykonczenie pozostawia wiele do zyczenia
        • kiranna Re: esprit baby - czy jest w Polsce? 22.03.05, 08:13
          moze trafily ci sie podrobki? ubrania produkowane na rynek zachodni przechodza
          bardzo scisla kontrole jakosci, a dzieciece dodatkowo na obecnosc metali
          ciezkich w tkaninach, w szczegolnosci olowiu. zwiedzalam kiedys fabryke w
          turcji, ktora produkuje m.in. ciuszki dla adamsa, h&m i paru innych marek.
          pokazywano nam "odpady", ubranka na pierwszy rzut oka idealne, ale
          zakwalifikowane jako "wadliwe", gdyz wzor w paski na tkaninie nie zbiegal sie
          idealnie na szwie wink
          • ursgmo Re: do kiranny 22.03.05, 08:55
            Witaj , a czy coś z tych ubranek o których piszesz można kupić na tureckich
            bazarach? Prawdopodobnie będę w Istambule w wakacje i nie ukrywam że przy
            okazji chętnie kupiłabym pare ciuszków .
            • tulcia Re: do kiranny 22.03.05, 10:18
              Kiranna, nie sadze, ze podroba to byla, bo kupuje w Niemczech w sklepie
              firmowym Esprita.
              • kiranna do tulci 22.03.05, 17:37
                To faktycznie mialas pecha wink Ja tez kupuje czasem w Niemczech i jesli cos jest
                zle wszyte czy wykonczone, to albo nie kupuje albo prosze o obnizenie ceny.
                Akurat na Espricie jeszcze sie nie zawiodlam, za to polskie ubranka prawie
                wszystkie maja nadprute szwy po kilku praniach i sa zmechacone, nawet te
                firmowe czesto zachwalane na tym forum. Malo ich co prawda mamy, bo za rzadko
                jestem w kraju, ale to co mamy nie zacheca do dalszych zakupow. Zaczynam
                podejrzewac ze sami producenci lub dystrybutorzy nakrecaja sobie klientele
                tutaj wink
                Na marginesie, podobnie chyba bylo z ksiazka "Jezyk dwulatkow". Na Allegro i na
                forum osiagala zawrotne ceny, nawet 90 zl!!!. Postow wszedzie bylo mnostwo jaka
                to jest fantastyczna i niezastapiona, faktycznie jest dobra, ale w warszawskich
                ksiegarniach, w ktorych o nia pytalam mowiono, ze chyba juz wiecej nie zamowia,
                bo nie bylo na nia zupelnie popytu wink
            • kiranna do ursgmo 22.03.05, 17:14
              pewnie tak, ale raczej malo prawdopodobne, ze beda to oryginaly. nie szukalabym
              ich na regularnych bazarach dla turystow wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka