dagle 07.04.05, 17:10 Poradzcie, jaki kupic materac do lozeczka dla 9 mcenego synka, ktory nic innego nie robi w lozeczku, tylko staje! Ten, ktory mamy dotychczas jest stanowczo za miekki, wpada miedzy szczebelki pod ciezarem synka )) Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusmichal Re: MATERAC DO ŁÓŻECZKA - TWARDY, JAKI ??? 07.04.05, 18:29 Kokosowy jest bardzo twardy i zdrowy. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: MATERAC DO ŁÓŻECZKA - TWARDY, JAKI ??? 07.04.05, 22:29 Wprawdzie mój synek ma dopiero 3 m-ce więc nie wiem jak będzie jak zacznie wstawać, ale mamy materac kokosowo-gryczany (ok.70zł), czytałam, że ta strona gryczana jest fajna właśnie jak dziecko zacznie wstawać, bo masuje stópki, czy coś w tym stylu (w każdym bądź razie jest fajna dla stópek) Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: MATERAC DO ŁÓŻECZKA - TWARDY, JAKI ??? 08.04.05, 21:23 Ja miałam z włókna kokosowego.Tzn pół powierzchni czyli jedna strona była z gąbki a druga z kokosowego włókna(samo jest bardzo twarde).To wszystko obciągnięte bawełnianym pokrowcem rozpinanym na zamek-dla ułatwienia prania pokrowca-wiadomo, wszystko może się zdarzyć (nam się nie zdarzyło na szczęście).Byłam bardzo zadowolona.A maluszek był bardzo ruchliwy , więc nie groziło mu uginanie pod ciężarem ciała. Jeśli nie zależy Ci na nowym ze sklepu, mogę go odsprzedać(jest w bardzo dobrym stanie, a ja nie planuję jego ponownego używania).Po prostu pisz na priv, tam podam więcej szczegółów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś