Dodaj do ulubionych

Spacerówka Brvei Grillo

25.04.05, 13:11
Niedawno widziałam w sklepie, wygląda super, jest niedroga. A w necie tylko
na allegro.
czy ktoś już używa tego "cuda"?
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • magda1104 Re: Spacerówka Brvei Grillo 28.04.05, 18:27
      do góry
    • agula12 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 15:06
      Witam !!! Od dwóch dni jestem posiadaczką tego wózka i jak narazie spełnia
      moje wszystkie oczekiwania . jest przede wszystkim bardzo leciutki wygodny dla
      dzici jak na swoje małe gabaryty no i ma pojemny kosz na zakupy cena równiez
      ekstra dałam za niego 330 zł.Chciałam kupic normalną parasolkę ale kiedy z
      mężem zobaczyliśmy ten wózek od razu zmieniliśmy zdanie . naprawde polecam Aga
    • iwek33 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 15:53
      Oglądałam niedawno ten wózek " na żywo" i muszę przyznać, że byłam pod
      wrażeniem jakości w stosunku do ceny. Kosztował 299 zł, solidne rurki,
      plastikowe elementy z gładziutkiego, porządnego plastiku, dobre tkaniny ( te,
      co oglądałam były z bardzo dobrej bawełny( może z jakąś minimalną domieszką,
      ale nie wiem), a więc dziecko na pewno się nie będzie pociło, Bardzo miękkie
      resory, bez porównania lepsze z wózkami podobnego typu innych firm, rączka
      regulowana wykończona bardzo przyjemnym w dotyku materiałem ( nie sztywna
      pianka, przy której aż ciarki przechodzą jak się tego dotyka. Bardzo fajny
      wózek.
    • iwek33 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 15:54
      Dodam jeszcze że chodzi o wozek BREVI GRILLO ( w temacie jest błąd literowy,
      więc nazwa jest myląca)
      • kajda26 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 20:26
        mam pytanko?czy ten wózeczek ma osłonke na nóżki?jesli to ten wózek o którym myśle to u nas kosztuje 460 zł...skad ta rozbiezność cenowa-któś widział za 299 zł?a może ktoś poda mi adres sklepu internetowego gdzie byłaby możliwiść kupienia go.z góry dziękuje i pozdrawiam
        • iwek33 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 21:37
          Nie widziałam go w żadnym sklepie internetowym. Jest w tej chwili na Allegro
          www.allegro.pl/show_item.php?item=48827569
          • kajda26 Re: Spacerówka Brvei Grillo 01.05.05, 10:52
            a czy posiada pokrowiec na nózki?czy trzeba osobna dokupić?w jakim sa wieku wasze dzieci ,które jeżdżą tym wózeczkiem?troszke obawiam sie czy pózniej taki np.2 letni brdzdac sie zmieści...pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka