magda1104 25.04.05, 13:11 Niedawno widziałam w sklepie, wygląda super, jest niedroga. A w necie tylko na allegro. czy ktoś już używa tego "cuda"? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula12 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 15:06 Witam !!! Od dwóch dni jestem posiadaczką tego wózka i jak narazie spełnia moje wszystkie oczekiwania . jest przede wszystkim bardzo leciutki wygodny dla dzici jak na swoje małe gabaryty no i ma pojemny kosz na zakupy cena równiez ekstra dałam za niego 330 zł.Chciałam kupic normalną parasolkę ale kiedy z mężem zobaczyliśmy ten wózek od razu zmieniliśmy zdanie . naprawde polecam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 15:53 Oglądałam niedawno ten wózek " na żywo" i muszę przyznać, że byłam pod wrażeniem jakości w stosunku do ceny. Kosztował 299 zł, solidne rurki, plastikowe elementy z gładziutkiego, porządnego plastiku, dobre tkaniny ( te, co oglądałam były z bardzo dobrej bawełny( może z jakąś minimalną domieszką, ale nie wiem), a więc dziecko na pewno się nie będzie pociło, Bardzo miękkie resory, bez porównania lepsze z wózkami podobnego typu innych firm, rączka regulowana wykończona bardzo przyjemnym w dotyku materiałem ( nie sztywna pianka, przy której aż ciarki przechodzą jak się tego dotyka. Bardzo fajny wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 15:54 Dodam jeszcze że chodzi o wozek BREVI GRILLO ( w temacie jest błąd literowy, więc nazwa jest myląca) Odpowiedz Link Zgłoś
kajda26 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 20:26 mam pytanko?czy ten wózeczek ma osłonke na nóżki?jesli to ten wózek o którym myśle to u nas kosztuje 460 zł...skad ta rozbiezność cenowa-któś widział za 299 zł?a może ktoś poda mi adres sklepu internetowego gdzie byłaby możliwiść kupienia go.z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Spacerówka Brvei Grillo 29.04.05, 21:37 Nie widziałam go w żadnym sklepie internetowym. Jest w tej chwili na Allegro www.allegro.pl/show_item.php?item=48827569 Odpowiedz Link Zgłoś
kajda26 Re: Spacerówka Brvei Grillo 01.05.05, 10:52 a czy posiada pokrowiec na nózki?czy trzeba osobna dokupić?w jakim sa wieku wasze dzieci ,które jeżdżą tym wózeczkiem?troszke obawiam sie czy pózniej taki np.2 letni brdzdac sie zmieści...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś