Dodaj do ulubionych

podgumowany nocnik

24.05.05, 12:43
czy coś takiego wogóle istnieje? już mam dość odjeżdzającego nocnika. W całym
domu mamy panele i nocnik się suwa, zawsze muszę go trzymać żeby posadzić
dziecko. Już nie wspomnę jak mały sam próbuje usiąść na nocnik a ten mu się
przesuwa. Są takie kubeczki, tależyki z gumą pod spodem. A czy są nocniki? i
gdzie można je dostać?
Obserwuj wątek
    • gosik75 Re: podgumowany nocnik 24.05.05, 13:46
      Istnieje, a jakże! Firma Bebe-Jou. My ten nocnik kupiliśmy w sklepie Swiat
      Dziecka w warszawie na Górczewskiej. Spisałam Ci z naklejki numer do importera
      0322025751 (albo 31 końcówka, naklejka jest trochę wytarta smile Na nocnik z absem
      uparłam się ja, mój mąż wybrał fokę, albo samochód. Hmmm... stoczyliśmy w
      sklepie małą wojnę.... Ale jak dosiadać foki??? Nocnik jest naprawdę świetny.
      Polecam
      • ewitek01 Re: podgumowany nocnik 24.05.05, 13:57
        wg mnie jest zbyt mały;
        ale faktycznie, z abs-em wink
        • cocosek1 Re: podgumowany nocnik 24.05.05, 14:06
          dzieki, spróbuję zadzwonić i poszukac. A jakby ktoś wiedział przypadkiem gdzie
          takie w krakowie można dostać?
        • gosik75 Re: podgumowany nocnik 24.05.05, 14:18
          Hmm, szczerze mówiąc nie przyszło mi do głowy, że jest za mały smile Wika ma teraz
          2 lata i osiem miesięcy i właściwie "duzy kibel" jest w użytku, nocnik to
          własciwie tylko nocny kumpel smile ale za mały nie jest. Lubiła i lubi na nim
          siedzieć smile a kobitką jest dużą!
    • cocosek1 Re: podgumowany nocnik 24.05.05, 15:06
      co do rozmiaru to problem może być dla chłopca. My mamy dosyć duży nocnik ale
      jak mały głęboko nie usiądzie to siusia za nocnik

• gemmavera Re: podgumowany nocnik 24.05.05, 22:23
      My mamy nocnik Bebe Confort, który wprawdzie nie jest podgumowany, ale za to ma
      z przodu "podnóżek" - tzn. taką wystającą część, na której dziecko siłą rzeczy
      musi stanąć, siadając na nocnik. I wtedy szansa na przesunięcie się nocnika
      jest minimalna. Do tego nocnik jest duży i wygodny (tzn. tak wygląda wink).
      POzdrawiam smile
      gemma
    • madzia.b2 polecam super podgumowany nocniczek z Mothercare 25.05.05, 15:08
      Nocniczek jest naprawdę fajny. Jest dosyć wysoki, dziecko na nim siada, nie
      kuca. Wyjmuje sie miseczkę z "zawartością" dzięki czemu jest łatwiejszy w
      obsłudze, no i nie odjeżdża.smile Naprawdę polecam.
      • inia25 Re: polecam super podgumowany nocniczek z Motherc 25.05.05, 15:31
        madzia.b2 napisała:

> Nocniczek jest naprawdę fajny. Jest dosyć wysoki, dziecko na nim siada, nie
        > kuca. Wyjmuje sie miseczkę z "zawartością" dzięki czemu jest łatwiejszy w
        > obsłudze, no i nie odjeżdża.smile Naprawdę polecam.

a ile taki kosztuje
        • cocosek1 Re: polecam super podgumowany nocniczek z Motherc 25.05.05, 19:00
          gdzie i za ile można kupić ten nocnik mothercare? nie mogę nic znaleźć w
          internecie.
          • cocosek1 Re: polecam super podgumowany nocniczek z Motherc 27.05.05, 16:50
            podciągam wątek. Ponawiam pytanie czy ktoś wie gdzie i za ile nocnik mothercare?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka