Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocku czapka z osłoną na oczy i kark???

06.06.05, 12:17
Chodzi mi o tzw. czapkę legionistkę taką jak ta z H&M w rozm 51
www.allegro.pl/show_item.php?item=52394881
Oczywiście ta z hm byłaby idealna, ale qurcze ta cena sad, we Wrocławiu w
sklepie już nie mają i w czasie najbliższego tygodnia raczej nie przyjdą.
Może ktoś widział coś w tym stylu w jakimś innym sklepie? Czapeczki
potrzebuję na cito, bo w niedzielę jedziemy na morze, a nasza
stara "legionistka" zrobiła się ciut ciasnawa. Pomóżcie dziewczyny!
Aha, kolor obojętny, byle nie czarny i granatowy.

Obserwuj wątek
    • pia_ A może ktoś widział coś w tym stylu? 06.06.05, 12:32
      www.allegro.pl/show_item.php?item=53179627
      w jakimś sklepie sportowym?
      • katse Re: A może ktoś widział coś w tym stylu? 06.06.05, 13:54
        jest podobna sliczna w nowym bobo, ale cene ma jeszcze lepsza, bo 50 zlsadsad

K
        • katse Re: A może ktoś widział coś w tym stylu? 06.06.05, 13:55
          a ile ta czapka kosztowała w H&M?

K
          • pia_ Re: A może ktoś widział coś w tym stylu? 06.06.05, 14:07
            Chyba 24,90 (bo to w dziale dla starszych dzieci), a ten facet z Allegro
            sprzedał 2 tygodnie temu właśnie naszą rozmiarówkę czyli 51-52 sad((
            Niestety nie mam wyjścia i kupiłam dzisiaj tę czapeczkę (szkoda tylko, ze taka
            ciemna, ale za to cena dobra), ponoć naciąga się do 51,5 więc moze będzie ok.
            www.allegro.pl/show_item.php?item=53066856
            Ale jakbyś widziała kiedyś w H&M te ze Snoopiem to daj mi znać smile
            • inia25 Re: A może ktoś widział coś w tym stylu? 06.06.05, 14:14
              one kosztowały w H&M 24.90 za tyle kupiłam swojej Olce. Widziałam je u nas
              ostatnio jeszcze (ale ja jestem z warszawy).
              • pia_ Re: A może ktoś widział coś w tym stylu? 06.06.05, 14:21
                Mogę tylko zazgrzytać zębami ze złości sad(((
                Jakbym się ocknęła wcześniej, to poprosiłabym mamy z Warszawy o pomoc, ale
                teraz juz za późno sad
          • pia_ do katse 06.06.05, 14:28
            Odpisała mi ta osoba z Allegro, ze niedługo będzie miała czapeczki w innych
            rozmiarach, z tego wniosek, że i w slepach powinny sie pojawić. Trzymaj rękę na
            pulsie smile
    • hratli Re: Gdzie we Wrocku czapka z osłoną na oczy i kar 06.06.05, 15:08
      w tamtym sezonie byly w 5 10 15. moze teraz sa?
      • emango Re: Gdzie we Wrocku czapka z osłoną na oczy i kar 06.06.05, 22:18
        Są takie czapki w endo (wita stwosza 15) - coś koło 30 zł.
    • tygisek Re: Gdzie we Wrocku czapka z osłoną na oczy i kar 07.06.05, 09:27
      w tamtym roku udalo mi sie kupic sliczny kapelusik blekitny z pastelowymi
      paseczkami, wszytkie kolory teczy, koraliki jako ozdoba z przodu, malenkie
      nauszniki i troczek pod szyja w sklepie "nowe bobo" w galerii dominikanskiej
      (drugi chyba jest w solpolu przy rynku)
      na ryneczkach tez pojawily sie kapelusiki kowboyskie, w piaskowych kolorach, cos
      ala amerykancki zolniez w iraku, mozna podpiac boki do gory na napy, troczki pod
      szyja, zaciskane zaciskiem, tez fajne, kosztuja grosze

pozdrawiam, tygisek
    • pia_ OKAZJA W PEPCO! Fajne czapeczki! 07.06.05, 09:50
      Oczywiście okazało się, że ta czapeczka (link poniżej) którą w akcie desperacji
      kupiłam na Allegro, jest w sklepie Pepco przy Strzegomskiej, czyli tuz pod moim
      nosem. Oprócz czapeczki z lwem (granatowo-żółta) jest jeszcze wersja z
      tygryskiem (czarno-pomarańczowa). Teraz te czapeczki zostały przecenione z 9,99
      na 7,99, niestety na wielki upał się nie nadają, ale na inną pogodę jak
      najbardziej. Są bardzo urokliwe (młoda wygląda w nich bosko, choć kolorystyka
      bardziej dla chłopaków), no i ta cena smile
      www.allegro.pl/show_item.php?item=53066856
    • pia_ Znalazłam świetne czapeczki :-) 07.06.05, 11:21
      Na Hali Strzegomskiej, w jednym ze stoisk z ciuszkami dziecięcymi są takie
      czapeczki niemieckiej firmy Sterntaler (mieliśmy ich czapeczki sa super), ale z
      metką firmy Broel, kosztują 26 zł, ale starczą na parę lat bo regulacja jest na
      specjalnie ściąganą gumkę. Czapeczki są bardzo przewiewne, idealne na upał,
      jedyny minus, to kolorystyka tylko kratka niebiesko-beżowa i brązowo-beżowa -
      idealna dla chłopaków, dla dziewczynek za bardzo "męska". Jest jeszcze kremowy
      model czapki z daszkiem, zakrywającej kark (ale już nie uszka), ma świetny
      patent w postaci zamka, po jego odpięciu zostaje sam daszek przeciwsłoneczny
      (regulowany na rzep z tyłu).
      • pia_ Re: Znalazłam świetne czapeczki :-) 07.06.05, 13:38
        www.broel.com.pl/04/poczatek.html
        Te czapeczki, które znalazłam to Andreas i Peter, ale strasznie podoba mi się
        Rita - moze ktoś widział ten model we Wrocławiu?
        • pade Re: Znalazłam świetne czapeczki :-) 07.06.05, 14:04
          śliczna jest ta Rita, ale broela już się nigdzie nie uświadczy. Ja tez się
          spóźniłam z zakupem czapki dla synka (53), no i teraz, szukaj wiatru w polu...
          Wiem, że w broelu mają jeszcze jakies czapeczki, po sztuce z każdego rodzaju,
          ale trzeba by było mieć kogoś, kto zna obsługę z broela i kupi na sztuki.
          • pia_ Re: Znalazłam świetne czapeczki :-) 07.06.05, 14:38
            Dzwoniłam do Broela, niestety model Rita został już wysprzedany sad((
            A największymi odbiorcami Broela we Wrocławiu jest Emiks (czyli Junior w DH
            Astra) i Askot. Przypominam sobie jeszcze, że duzo bejsbolówek firmy Pupill
            widziałam w Arenie przy Komandorskiej (sklepik przed halą).
        • pade Re: Znalazłam świetne czapeczki :-) 07.06.05, 14:06
          Podoba mi się Nicpoń beż albo Rudi (jeans, granat lub beż). Może ktoś widział?
          53-55?
          • pia_ Re: Znalazłam świetne czapeczki :-) 07.06.05, 14:29
            Tam na tym stoisku na Hali Strzegomskiej mają bardzo dużo czapeczek Broela, na
            bejsbolówki nie zwracałam uwagi, bo szukałam z osłonką z tyłu, ale na pewno są,
            tylko nie wiem czy te 2 modele.
            • pade Re: Znalazłam świetne czapeczki :-) 07.06.05, 14:32
              Nie ma. Mieszkam na Nowym Dworze i jestem tam dość często, ale ostatnio
              usłyszałam, że nic juz nie będzie, a broel jesień i zimę juz szyje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka