Dodaj do ulubionych

Biustonosz do karmienia

20.06.05, 14:18
Czy Wam sie sprawdzil? czy ten zakup jest konieczny? czy nalezy go zabrać do
szpitala? co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: Biustonosz do karmienia 20.06.05, 14:28
      Mnie bardzo odpowiadał biustonosz z Naturany
      (www.naturana.pl/kolekcje/jesien04_mam.html).
      Biały bawełniany, bardzo wygodny + wkładki laktacyjne NUK. Polecam taki zestaw.
      W szpitalu nie używałam biustonosza.
      Była jeszcze jedna firma od biustonoszy ciążowych, która równiez miała karmiące
      i bardzo pozytywnie ją oceniałam. W tej chwili nie pamiętam nazwy. Sprawdzę w
      domu na biustonoszu ciązowym i dam Ci znać.
    • anna-pia Re: Biustonosz do karmienia 20.06.05, 22:54
      sprawdził się, i to jak! w szpitalu miałam jeden (mam dwoje dzieci); do tego
      osłonki - muszle - dla marki karmiącej (bez tego prawie płakałam, na poczatku
      trzeba się przyzwyczaić)
      bardzo polecam staniki Triumpha - nie są tanie (ok. 70 zł), ale rewelacyjne -
      delikatny materiał (miałam Canpol - obcierały prawie do krwi pod pachami, ale
      tanie; Mothercare - takie sobie, a drogie), a Triumpha nie czuję, ze noszę wink
      teraz mam dwa - jeden się suszy, drugi na sobie
      • monikaps Re: Biustonosz do karmienia 21.06.05, 08:57
        Ewunia ma 14 miesięcy i nadal karmię piersią. Ja też używam biustonoszy Naturany, mam 3. Nie są może zbyt piękne ale nie powalają ceną i sprawdzają się. Nie miałam żadnych kłopotów z piersiami (oprócz pogryzionych brodawek na początku wink. Wkładki polecam wielorazowe Aventu - wychodzi taniej, prałam z ubrankami małej. Teraz już nie używam wkładek. Jeśli jesteś z Warszawy to w Świecie Dziecka była dobra cena na te biustonosze.
        W szpitalu kazali nosić stanik z bardzo podciągniętymi ramiączkami, więc lepiej wziąć ze sobą.
        Pozdrawiam
        Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka