bczerwin1 23.09.05, 10:44 Dziewczyny, polećcie mi jakieś żelazko bo moje właśnie się zapaliło i w dodatku poparzyło mi rękę. Jakich Wy używacie i czy jesteście zadowolone? Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo muszę szybko coś kupić. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_blizniakow Re: Jakie żelazko? 23.09.05, 13:30 Mnie też się kiedyś zapaliło-nie zazdroszcze. My mamy Philipsa 4340-bardzo fajne żelazko.Nie ma problemów z "chwytaniem" matreiałow(tak się działo w tefalu-nawet bawełnę chwytało),ma dośc duży zbiornik na wodę,długi sznur,po kilku minutach, jeżeli się go nie używa wyłącza się.ma dość duży wyrzut pary.Polecam szczerze.A i ma wygodną gumową rączke Gdybyś miała jakies pytania dot tego żelazka-odpowiem chętnie. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
mmarysia Re: Jakie żelazko? 23.09.05, 14:59 ja polecam żelazko z generatorem pary firmy ariete, łatwośc z jaką prasujesz jest rewelacyjna, mam je od 8 lat, 3- lat temu kupiłam mojej mamie także jest bardzo zadowolona, wszystko nawet trudne rzeczy, prasujesz parą ,dziś zamawiasz jutro dostawa do domu, jak byś chciła namiary to napisz na priva mmarysia6@wp.pl, z gazetowego nie korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Jakie żelazko? 24.09.05, 14:19 ja też polecam philipsa, niezawodna firma, nie pamiętam swojego modelu, ale posiada on m. in. funkcję odkamieniania, nie muszę używać wody destylowanej, a tą z kranu. Dobrze prasuje, a gdy zapomnę go wyłączyć - sam to uczyni po 5 minutach. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: Jakie żelazko? 24.09.05, 20:42 A ja z kolei polecam Tefala, model Turbo Pro 700. Używam do niego wody z kranu, niczego mi nie "chwyta", ma funkcję "strażaka" (wyłącza się samo w pozycji poziomej chyba po 8 sek., a w pionie po 8min). Jestem z niego bardzo zadowolona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Jakie żelazko? 27.09.05, 20:39 A jaki rodzaj stopy mają Wsze zelazka ? Ceramiczne czy ze stali szlachetnej. Już sama nie wiem co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś