Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!! ktory wybrac?

23.09.05, 21:24
Bardzo prosze o wszelkie wskazowki dotyczace nastepujacych wozkow: bebecar
racer st, bebe confort high trek, jane slalom pro. Wdzieczna bede za info od
uzytkownikow ww modeli - nie wiem, ktory wybrac sad Moze znacie jakies wady
albo zalety o ktorych producenci nie maja pojecia??? Doradzcie!!!
Obserwuj wątek
    • marti_t Re: POMOCY!!!! ktory wybrac? 25.09.05, 17:56
      czy na prawde nikt z forumowiczow nie posiada ww trojkolowcow???
      • sylvie1979 Re: POMOCY!!!! ktory wybrac? 25.09.05, 18:39
        Wlasnie sie nad tym glowie i chyba zdecyduje sie na Jane Slalom. Facet w sklepie
        bardzo o zachwalal jako produkt wysokiej jakosci. Ale chetnie poslucham opinii.
    • marti_t Re: POMOCY!!!! ktory wybrac? 29.09.05, 22:24
      Szkoda, ze tak cicho sad Obejrzalam jeszcze raz ww wozki, i dalej nie
      wiem...Slalom Jane wyglada b.solidnie, ale nie ma regulowanego podnozka, z kolei
      high trek ma badziewna siedzisko w spacerowce - male, brzydka budka i jakos tak
      byle jak wykonane; a bebecar-y dziwnie trzeszcza - moze ktos wie czy to regula,
      czy moze tylko niektore modele tak maja? no i trojkolowiec bebecar z gondola
      wazy prawie 19kg!!! Moze uzywacie trojkolowcow innych firm i jestescie
      zadowoleni?? Z gory dziekuje za pomoc!
    • cortinka Re: POMOCY!!!! ktory wybrac? 29.09.05, 22:37
      Odradzam Racera. Przednie kółko przy szybszej jeździe (nawet nie biegu) bardzo
      często wpada w wibracje (nie trzyma się pionu). A wózek jest reklamowany jako
      rewelacyjny do joggingu... Poza tym Bebecary rzeczywiście trzeszczą, mój akurat
      tylko troszkę, ale jest chyba wyjątkiem. Zresztą tymi odgłosami tak bardzo bym
      się nie przejmowała (Emmaljungi, Inglesiny też trzeszczą) bardziej tym
      nieszczęsnym kółkiem. Racera raczej sobie daruj, bo to niezbyt udany model
      Bebecara. A zastanawiałaś się nad Quinny Speedy SX(dawne Maxi-Taxi)? Wózek
      bardzo fajnie wygląda i super się prowadzi. Ma co prawda siedzenie kubełkowe
      (oparcie nie jest zupełie w pionie) ale już dziewczyny na forum wymyśliły na to
      sposób (niedawno był wątek na ten temat). I jeszcze jeden minus: brak pałąka.
      Jeżeli nie przeszkadza to Tobie (a raczej Twojemu dziecku) to polecam Quinny.
      PŻyczę trafnego wyboru smile
      • pamciaw Re: POMOCY!!!! ktory wybrac? 18.10.05, 10:24
        Dlugo wokol Jane Slalom chodzilam. Wydawalo mi sie ze ma same zalety (oprocz
        ceny smile)Ale jednak nie. Zwroc uwage na fotelik samochodzowy! Mikroskopijny i
        strasznie byle jaki. Poza tym wozek piekny, lekki, i wydaje sie bardzo
        funkcjonalny. Nie prawda ze podnozek sie nie reguluje!! Jezeli tylko to Cie od
        niego odstrasza - to pociesze ze podnozek sie wlanie genialnie reguluje.

Powodzenia i trafnego wyboru - wiem jak jest ciezko....wink A my w koncu
        poszlismy "po taiosci" i kupilismy Chicco Tech 6WD. Sliczny, lekko sie
        prowadzi, w naszym modelu wszystko do wszystkiego pasuje (sa opinie ze nic do
        siebie nie pasuje jak sie go sklada - u nas sie to nie potwierdzilo) a wydatek
        nie 2500 a 1000 zlotych. A i tak dopiero w praniu wychodzi na co naprawde
        bedziemy zwracac uwage bo dla kazdego jest co innego wazne i to jest takie
        troche kupowanie kota worku. Wiec pomyslelismy - po co od razu kota z
        rodowodem......? wink Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka