asiadd1 26.09.05, 08:54 cześ mam problem, jakiej firmy macie lodówki. Moja się psuje i muszę kupić a nie mam pojęcia jaka. Chcę aby miała oddzielny zamrażalnik. Jeden czy dwa agregaty? Poradźcie. Ma dlugo sluzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina1974 Re: jaka lodówka 26.09.05, 09:01 Ja mam Elektrolux i jestem baaaardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
malkowa Re: jaka lodówka 26.09.05, 09:22 Ja rowniez mam Elektrolux i jestem bardzo zadowolona. Jesli moge cos poradzic, przemysl czy chcesz polki szklane czy druciane. Mam szklane, wygladaja bardzo ladnie i estetycznie, jednak bardzo szybko sie brudza. Pozdrawiam! MK Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka2004 Re: jaka lodówka 26.09.05, 09:25 ja mam LG. Jestem zadowolona i polecam. MA oddzielny zamrażalnik na szuflady. Jeden agregat. Bezszronowa więc odmrażanie niekonieczne ale oczywiście od czasu do czasu i tak trzeba umyć. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: jaka lodówka 26.09.05, 09:35 mamy LG 'no frost' i jestem bardzo zadowolona. mieliśmy kupić electrolux ale po rozmowach w paru miejscach, przeczytaniu tysiąca opinii itd wzięliśmy LG lepszy model - jednak tańsze. ktoś nam powiedział, że LG to firma b.solidna jeżeli chodzi o chłodzenie, klimatyzatory. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: jaka lodówka 26.09.05, 09:38 A ja mam Amice z osobnym zamrażalnikiem. Na nasze potrzeby wystarcza. Klasa energetyczna A- odczuliśmy różnice na rachunkach za prąd. Stara lodówka buczała stlei zarła prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kleonike Re: jaka lodówka 26.09.05, 09:47 Ja mam elektrolux i jestem bardzo zadowolona.Wydaje mi sie jednak ze zamrazarnik polkowy na gorze jest wygodniejszy niz szuflady(ale co kto lubi).Zdecydowanie odradzam CANDY-kolezanka kupila i jest fatalna.Z ZEwnatrz niby estetyczna ale bardzo niepraktyczny rozklad w srodku(jak kolezanka mowi"chyba jakis kretyn to projektowal)Nie ma tez systemu no frost,ani zadnego zbiorniczka na wode.Wiec co jakis czas(co 2 dni)woda po prostu wyplywa na podloge. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: jaka lodówka 26.09.05, 11:49 a ja jestem fanką firmy Siemens, mam pralkę, lodówke i telefon komórkowy wszystko od 3 lat działa bez problemów.... lodówka bezszronowa, z powłoką antybakteryjną, szklane pólki 1 agregat , osobno zamrazalnik z 2 szufladami klasa energetyczna koniecznie A , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: jaka lodówka 26.09.05, 12:01 a ja polecam gorenje, mam w kolorze metalicznym, środek bardzo elegancki i funkjcjonalny, możliwość dowolnego układu półek, półki oczywiście z solidnego szkła, dodatkowo druciana (metalowa) półka na butelki, osobno zamrażalnik z trzema szufladami drucianymi (lepsze od plastikowych bo nie pękają), zamrażarka nie szroni, nie trzeba jej rozmrażać, dodatkowo na wypadek braku prądu w zamrażalniku są potężne wkłady, które zapewniają odpowiednią temperaturę do czasu włączenia się lodówki. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: jaka lodówka 26.09.05, 13:40 Hej, jeszcze niedawno miałam podobne dylematy. W końcu zdecydowaliśmy sie na lodówkę Electroluxa (widzę, że bardzo popularna), mamy ją co prawda dopiero tydzień, ale jestem zadowolona. Długo nie mogłam sie zdecydować, ale dużo pomogło mi przewertowanie forum "Kuchnie i łazienki", znalazłam mnóstwo wątków odnośnie lodówek. Co do marek to polecany jest głównie Bosch, Siemens i Electrolux (najsolidniejsze). W moim mieście w największym sklepie z AGD polecano mi LG (ale oni polecają wszystko tej firmy, począwszy od telewizora, a skończywszy na odkurzaczu, bo mają taką umowę). Na forum sporo negatywnych opinii o LG. Przeczytaj sobie wątek, który wkleiłam, może Ci pomoże. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=24706504&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś