bell5 19.10.05, 18:03 Poradzcie mi, którą lalkę Chou Chou wybrać dla 3,5-latki "Rock-a-bye", czy "Love me"? Czym te lalki tak naprawdę różnią się od siebie, którą z nich warto kupić? Z góry diękuję za podpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga_iga Re: Jaka lalka Chou Chou? 20.10.05, 01:19 poszukaj w wyszukiwarce- już gdzieś był temAT my mamy"Rock-a-bye",i osobiście nie cierpie tej lalki z jej sapaniem, wzdychaniem i innymi odgłosami niczym z niemieckiego filmu dla dorosłych- to nie tylko moje skojarzenieAle nie znam tej 2 lalki więc być może jest ona równie beznadziejna dzwiękowo Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Jaka lalka Chou Chou? 20.10.05, 09:02 hehe, też się zastanawiałam rok temu i wybrałam Rock-a-bye, ta druga jest po prostu paskudna z wyglądu. Ma owszem dodatkowe funkcje jak ssanie, fikanie nogami, skórę z silikonu (vinylu) ale to nie wynagrodzi wstrętnego wyglądu. Kiedyś nawet rozmawiałam ze sprzedawczynią i ona sama mówiła, że firma straciła na tej lali, bo nie chce się sprzedawać. Natomiast Rock-a-bye idzie jak świerze bułeczki. Najlepiej idź do sklepu i obejrzyj obie, zresztą zobaczysz że każda z serii LOVE ME jest inna z twarzy, bo ta silikonowa buzia to im zupełnie nie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś