marcysia51 Re: Do niczego, jest po prostu beznadziejny 02.11.05, 17:16 W niedziele kupiłam i jeszcze nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 Miałam i naprawdę nie wart nic 02.11.05, 17:26 Kamieniowi nie zaszkodził, rdzy tym bardziej, śmierdzi i ani tłuszczu ani innych zanieczyszczeń nie usuwa. w mojej opini wywalone na darmo pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
majamel Re: Cillit BANG-dobry? do czego? 02.11.05, 21:31 A ja w końcu znalazłam super środek do czyszczenia szklanej kabiny prysznicowej - bez szorowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Cillit BANG-dobry? do czego? 02.11.05, 21:36 majamel napisała: > A ja w końcu znalazłam super środek do czyszczenia szklanej kabiny > prysznicowej - bez szorowania!! A jak się nazywa? No bo chyba nie Cilit Bang???? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Cillit BANG-dobry? do czego? 02.11.05, 21:40 Jak dla mnie, do d... Ani kamienia nie ruszył, ani mydła, rdzy nie posiadam) No może poza zardzewiałymi stawami Odpowiedz Link Zgłoś
clk do niczego 02.11.05, 21:39 specjalnej rewelacji nie ma, tylko cena duza, glupie reklamy klamia Odpowiedz Link Zgłoś
fiftaszek Re: Cillit BANG-dobry? do czego? 02.11.05, 21:50 Kiedyś pomyliły mi się pojemniki i brodzik od prysznica potraktowałam Vanishem OXY coś tam - kamień zeżarł koncertowo, tylko potem strasznie długo te pianę trzeba było zmywać Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: Cillit BANG-dobry? do czego? 03.11.05, 09:48 Kurdę nic nie rozumiem! U mnie Cilit Bang super doczyścił kabinę prysznicową (BEZ SZOROWANIA !)Zeżarł wszystko:osad z mydła,kamień,rdzy nie posiadam więc nie mogę się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
pzl8 ja polecam frosch 03.11.05, 13:42 jest zarówno do kabin,jak i do czyszczenia tłustych powierzchni Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Cillit BANG-dobry? do czego? 03.11.05, 21:18 Dla mnie idealny. Swietnie usuwa osad z wody, mydła, tłuszczu oraz zaschnięte plamy z krwi na terakocie i panelach (po psie), które cięzko schodziły przy innych srodkach pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś