pade 10.11.05, 09:49 Nie mam pojęcia co kupić małej na Mikołaja i pod choinkę. Ma: ciastolinę, książeczki z nakljekami, kredki, farby, lalę chou chou, wózek, pianinko, rowerek berchet, puzzle wszelkiego rodzaju, książeczki. Co kupić??? poradźcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Dwulatka-nie wiem co kupić:((( 10.11.05, 09:54 zapomniałam jeszcze o odkurzaczu, wszelkiego rodzaju maskotkach no i znikopisie Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Dwulatka-nie wiem co kupić:((( 10.11.05, 10:55 To może jakąś lalkę? A takie interaktywne pieski czy kotki? A troskliwy miś z allegro np.: www.allegro.pl/show_item.php?item=71517441 to mi sie podoba ale nie wiem czy nie za dorosle: www.allegro.pl/show_item.php?item=70567950 www.allegro.pl/show_item.php?item=70567944 A może jakiś zestaw LEGO? oj nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Dwulatka-nie wiem co kupić:((( 10.11.05, 10:59 Lala jest, piesek i miś interaktywne też (zapomniałam, duzo tego mamy i wszytsko pochowane bo dziecku się znudziło) Ten sklep na kółkach rewelacja! Szkoda, że tak mało tych warzyw, ale to zdaje się można dokupić? Tylko czy to nie jest zabawka dla starszego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Dwulatka-nie wiem co kupić:((( 10.11.05, 11:04 Według tego co piszesz, tzn jakie zabawki juz macie to widzę że nie tylko takie niemowlęce ja mojemu Aleksandrowi tez raczej kupuję zabawki "na wyrost". I potem rodzina ma kłopot co tu kupić (ja z reszta też). A ten sklep jest boski, można dokupić jakieś elementy. Kiedys był o tym wątek, zobacz tu: www.lechris.pl/shop/t_109.html Ja nie mam córki (spodziewam się że usg nie kłamie i w marcu jednak będzie córeczka) ale pewnie takie rzeczy bym kupowała Odpowiedz Link Zgłoś
lipsy Re: Dwulatka-nie wiem co kupić:((( 10.11.05, 12:43 Ja proponuję klocki, tylko że nie wiem jakie. Sama się właśnie zastanawiam Na pewno takie w dużym zestawie by było zbudować. A może matę Aquadoodle ? Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Dwulatka-nie wiem co kupić:((( 10.11.05, 13:09 jak cos wymyslisz to daj znac, mam ten sam problem choc moje dziecko ostatnio jak widzi na PIWI (takie mini mini ale francuskie) reklame pluszowego spiworka z glowa pieska, krolika albo czegos tam, to piszczy chce takie, ale w POlsce nie widzialam takich a na ebay.de kosztuje 80 eurasow. K Odpowiedz Link Zgłoś
pade witaj katse:) 10.11.05, 13:18 miło Cię widzieć)) Nie wiem co mam kupić bo moją córe interesuje jedynie, tylko i wyłącznie auto na akumulator, a na taki wydatek to mnie nie stać mamy klocki Wadera, ale moje dzieci chyba nie mają wyobraźni, bo im się w ogóle nie chce budować z kolei zastanawiałam się nad domkiem little people ale obawiam się, ze tak naprawdę będzie się nim bawić z sensem za rok no i co tu zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś
agak99 Domek FP 10.11.05, 15:33 Szczerze polecam domek dla 2 letniej dziewczynki. U nas domek jest hitem. Mała dostała go jak miała ok 18 m-cy ( obecnie prawie dwa lata ). W zestawie są figurki mamy, taty i dzidziusia, można odgrywać scenki. Mała zaprasza na herbatę np. rolnika z zestawu Farma FP, mama robi pranie, tata siedzi przy komputerze. Można naśladować wszelkie czynności, które wykonuje się w domu. U nas bardzo się to sprawdziło. Chętnie sama dokupiłabym zestawy uzupełniające, ale w Polsce są niedostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Domek FP 10.11.05, 16:04 A może domek z klocków Duplo?? Można potem dokupić inne zestawy Duplo zgodnie z zainteresowaniami i przebudowywać... Odpowiedz Link Zgłoś