qcharzowa 20.11.05, 17:29 chciałam spytać o opinie na temat tego kombinezonu,co zakładać pod spód? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia.no Re: kto kupił kombinezon w Cubusiu? Mohini Baby? 20.11.05, 17:35 J kupiłam.Taki różowiutki. W komplecie rękawiczki na sznureczku i buciki. Pod spód kładę body + ciepły sweterek.Angela po spacerku jest cieplutka jak piecyk. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia.no Re: kto kupił kombinezon w Cubusiu? Mohini Baby? 20.11.05, 17:37 A ty co zakładasz? Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa Re: kto kupił kombinezon w Cubusiu? Mohini Baby? 21.11.05, 11:43 no właśnie my jeszcze go nie zakładałyśmy, bo Córcia ma grubą kurteczkę, a w wózku woziłam ją pod specjalnym polarkowym śpiworkiem. Jednak już sie do niego przymierzam, słyszałam, ze to bardzo dobry kombinezon, specjalna nieprzemakalna formuła my też różowiutki mamy Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa Olimpio 21.11.05, 16:45 Właśnie niedawno wróciłyśmy z córcią ze spacerku, pierwszy raz w kombinezonie, dziś było -1 stopnia. Pod spód założyłam Jej podkoszulkę z krótkim rękawkiem, na to bluzeczkę cienką z długim i cieniutki sweterek, a na nóżki rajstopki i spodenki. Była cały czas cieplutka, nie przegrzana, tak akurat. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś