iwona5 01.12.05, 09:03 Czy ktoś ma doświadczenie z miękkimi klockami MaxCube czy coś w tym rodzaju. Planuję kupiś takie mojemu 11 miesięcznemu synkowi. Czy warto? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: miękkie klocki 01.12.05, 10:42 Mój siostrzeniec ma klocki Clemmy. Super sprawa, tylko nie wiem dlaczego ukochał z tego zestawu jeden, żółty klocek i gryzie go niemiłosiernie, aż mu ślina ścieka po brodzie. Fajny jest zestaw z dziewczynką z warkoczykami - super są do obgryzania. No i hitem są te wszystkie pojazdy na kółkach. Te klocki sa teraz w promocji w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga3 Re: miękkie klocki 01.12.05, 14:59 A w jakiej tam są obecnie cenie? Ja kupowałam duży zestaw w Smyku, niestety... Mam Happy Farm, coś jeszcze by się przydało! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: miękkie klocki 01.12.05, 15:32 Zestaw początkowy 14,99, Zestaw Szczęśliwa farma lub Wakacje po 59,99. Odpowiedz Link Zgłoś
matmama Re: miękkie klocki 01.12.05, 21:10 kupilam je synkowi na gwiazdke. szczesliwa farma rzeczywiscie jest w promocji (prawie 60zl), ale wakacje chyba z 80. tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: miękkie klocki 01.12.05, 22:30 Mam MaxCube. Uważam, że są zupełnie odpowiednie dla dziecka w tym wieku: miękkie, bezpieczne, łatwe w obsłudze. Jedyną wadą jest to, że bardzo łatwo się rozłączają. Za łatwo. W zasadzie nie da się solidnie wcisnąć jeden w drugi aby zbudować z nich coś trwałego przez co dzieci łatwo się denerwują. Ale z drugiej strony nie ma problemu, że się złoszczą iż nie mogą klocków rozłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś