Dodaj do ulubionych

lalka Anabel

10.12.05, 19:13
czym różni się lalka Anabel od chou-chou?
Obserwuj wątek
    • dorotakatarzyna Re: lalka Anabel 10.12.05, 21:21
      Jest droższa, cięższa, i ma więcej bajerów smile A lalek chou-chou jest wiele
      modeli, to jeszcze zależy o który ci chodzi?
    • madzialena11 Re: lalka Anabel 11.12.05, 00:12
      Ja dla swojej córki brałam pod uwagę Chou-chou rock-a bay, i Annabell, i
      wybrałam tę drugą... Powiem wprost : albo moja córeczka jest jeszcze za mała
      (chyba takwink) albo nietrafiłam, bo spodziewalam się lepszej reakcji (zabawy,
      zainteresowania) na lalkę, choć nie zaprzeczam , Ola ją lubi... Wg mni eto po
      prostu lalki dla dorosłych (mieliby większą frajdę zabawą tymi lalami). Wg mnie
      kieruj sie ceną i wyglądem tych lali (my wybraliśmy ciemną Annabell, bo była
      tańsza niż jasna Annabell czy chou-chou - jasna i ciemna). Poza tym co tu
      wymagać... to jest lalka a nie dziecko, ale i tak mi się podobawink. Lala została
      nazwana Zuziąsmile
      • sylwia1239 Re: lalka Anabel 11.12.05, 15:37
        może ktoś mi powie ,kupiłam anabel i nie rusza buzią ani oczami.czy sa różne
        typy tych lalek?
        • madzialena11 Re: lalka Anabel 11.12.05, 19:13
          annabell powinna ruszac buzią przy jedxeniu z butelki lub przy smoczku, jak
          również powinny jej się ruszać wtedy oczy. Reklamuj!
          • carminamama Re: lalka Anabel 12.12.05, 01:19
            Niekoniecznie jest wadliwa (sprawdz numer modelu), z tego co pamietam sa 3
            rodzaje tych lalek i jedna własnie (najstarszy model) nie ruszała ustami i
            miala mniej funkcji (nigdzie jej nie moge teraz znalezc ale pol roku temu byla
            na allegro i byly obydwie te starsze wiec porownywalam je)...była tez tańsza.
            ta 3 z kolei najnowsza potrafi dodatkowo plakac mokrymi łzami, mruzy oczy i
            ziewa no i oczywiscie ssie smoczek i butelkesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka