karawara 12.12.05, 17:16 Muszę się wreszcie zdecydować na perfumy, mąż mnie popędza Waham się między Lanvin Eclat D Arpege, a Diorem Dolce Vita, pomóżcie mi w wyborze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: perfumy raz jeszcze 12.12.05, 18:44 Lanvin sa cudne, uzywam od jakiegos czasu i podobaja mi sie coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Dolce Vita 12.12.05, 19:18 To zapach bardzo dobry na zimę.Słodki,ciepły,drzewno-orientalny.Lanvin jest podobny do obnoszonego Cerruti 1881,mnie przypomina również Light& Blue.Zdecydowanie doradzam Diora. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Dolce Vita 12.12.05, 19:45 Absolutnie niepodobny do Cerruti, mam obydwa i róznica jest znaczaca, az dziwne ze mozna ze soba oba zapachy kojarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Dolce Vita 12.12.05, 19:46 Ja z L.Blue też kojarzyłam ,ale z Cerutti nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dolce Vita 12.12.05, 19:48 Dolce Vita jakoś nie podoba mi się. Zimą na codzień używam najczęściej Miracle Lancoma, a weekendy Kenzo - Eau Par... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dolce Vita 12.12.05, 19:49 ale zapachy to oczywiście kwestia indywidualnego nosa i gustu. W pracy mamy pana, który codziennie zlewa się wodą wywołującą u mnie odruch wymiotny, a znam kobiety, które twierdzą, że to śliczny zapach. Nie wiem nawet co to, ale dla mnie paskudztwo... Odpowiedz Link Zgłoś
amhali Re: perfumy raz jeszcze 12.12.05, 19:50 Lanvin Eclat Mam i uwielbiam wiec jak juz to ten polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: perfumy raz jeszcze 12.12.05, 21:04 tylko dolce vita- seksowny, zmysłowy, piękny Odpowiedz Link Zgłoś
chrenata Re: perfumy raz jeszcze 12.12.05, 21:51 To zależy, jaką jesteś osobą. Dolce vita jest zapachem cieżkim, bardzo długo utrzymującym się na skórze. To raczej zapach do futer. Zerknij na kolor - żółtawy - czyli piżmo, ociężkawej nucie. Nie pamiętam zapachu tych drugich, ale dolce vita bardziej kojarzy mi się z wiekowymi paniami. Odpowiedz Link Zgłoś