Dodaj do ulubionych

spacerówka - regulowany podnóżek - bardzo wazne?

11.01.06, 17:14
Mam problem - zastanawiam sie nad kupnem uzywanego peg perego atlantico z regulowanym podnóżkiem lub graco quattro tour bez - sa w mniej-więcej podobnej ceinie. Fajnie by było mieć tę regulacje ale trochę się boję kupowac używanej spacerówki... Moze jednak można się obejść bez tego i kupić nowe graco? pomóżcie....
Obserwuj wątek
    • ewaq Re: spacerówka - regulowany podnóżek - bardzo waz 11.01.06, 17:43
      dla mnie to było ważne, bo nie wyobrażałam sobie, że dzieciaczek śpi
      z "dyndającymi" nóżkami.
    • mmala6 Re: spacerówka - regulowany podnóżek - bardzo waz 11.01.06, 18:39
      jako szczesliwa posiadaczka uzywanego PP Atlantico szczerze polecam i to i nie
      tylko ze wzgledu na podnozek!!!smileMysle, ze zadbane Atlantico przetrwa z trojke
      dzieci.A jest to wozek nie do zajechania, niezywkle zwrotny, praktycznie sam
      jedzie z Twoja niewielka pomoca, duzy, wygodny, lekki itp itd moglabym bez
      konca.Jednym slowem, jak to Twoje PP Atlantico ma w miare bieznik (tzn kola nie
      salyse) i jest w pelni sprawne to sie nie ma nad czym zastanawiac.
    • margot_susane Re: spacerówka - regulowany podnóżek - bardzo waz 11.01.06, 19:29
      Spodziewam się że jest wiele mam które używały wózków bez podnóżka - proszę o więcej opini wink)))
      Dzięki, pozdrawiam, M
      • boziaj Re: spacerówka - regulowany podnóżek - bardzo waz 13.01.06, 15:12
        to zależy czy pasazer spi na spacerach?
        jesli nie, to podnozek jest zbedny
        jesli tak, to chyba to istotny szczegol
    • mim288 Re: spacerówka - regulowany podnóżek - bardzo waz 13.01.06, 15:04
      Nigdy nie miałam regulowanego podnówżka w spacerówce i nigdy nikowu to nie
      przeszkadzało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka