mana76 Re: Robot kuchenny Kasia 27.01.06, 13:52 Ups, pośpieszyłam się.Pytanie w zasadzie jak w temacie, o to, czy warto kupić robot Kasia MPM?Macie taki?Jak się sprawdza?wdzięczna będę za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
agentione Re: Robot kuchenny Kasia 27.01.06, 15:00 no właśnie, ja też jestem ciekawa,. widziałam taki u mojej znajomej i zastanawiam się czy nie warto kupic takiego modelu ponieważ mam małe dziecko i przydałoby mi się cos w tym stylu ( do rozdrabniania pokarmu). Ile może kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
elimaj Re: Robot kuchenny Kasia 27.01.06, 16:25 Warto! Robota Kasia ma moja Mama, używałam go wiele razy zanim się przeniosłam na swoje a po ślubie uznałam, że nie wyobrażam sobie gotowania bez takiego pomocnika i kupiłam Mulinexa Odacio3. I prawdę mówiąc w używaniu nie ma wielkiej różnicy (w cenie za to jest!). Oba te roboty trą, kroją, siekają, ucierają, ubijają i mają sokowirówki, które całkiem dobrze się sprawują. Fakt, że dla starcia jednej marchewki nie warto ich brudzić... Dla dziecka póki co nie gotuję, bo córeczka jeszcze za mała, ale przypuszczam, że jak zacznie jeść obiadki robot będzie w częstym użyciu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Robot kuchenny Kasia 27.01.06, 17:00 a ja powiem ze nie bardzo. Temat dla mnie na czasie bo wlasnie przed chwila kupilysmy prezent slubny kolezance, byl rozważany ten model, Moulinex i Simens. Po rozmowach ze sprzedawca wygral Simens - ma najwiecej opcji, wazne ze ostrza sa cale metalowe, a nie jak w moulinexie część jest plastikowa, no i ma moc 800W, a Kasia tylko 500 - to akurat przy tego typu urządzeniach jest wazne. Teraz w promocji do siemensa dodają tarcze do ziemniakow-w media markt cena 469. Odpowiedz Link Zgłoś