Dodaj do ulubionych

gdzie można kupić ładne ubrania XXL?

29.01.06, 23:30
Czy ktoś wie gdzie można kupić ładne i modne większe ubrania?
A może ktoś zna fajne firmy produkujące większe ubrania. Kiedyś widziałam
wątek na ten temat, ale niestety nie mogę go znaleźć.
Obserwuj wątek
    • owianka Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 30.01.06, 11:59
      Niestety, wiem coś o Twoich kłopotach sad(

Ubrania kupuję w sklepach: KappAhl, H&M i C&A. Nie każdy H&M ma dział XXL -
      musisz się dopytać.

Kupuję też sporo na Allegro - od jakiegoś czasu można filtrować po rozmiarze, co
      jest b. wygodne.
      • iwek33 Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 30.01.06, 12:06
        Moja znajoma od 2 czy 3 lat kupuje ubrania w rozmiarze XXL w BON PRIX. Dostaje
        nawet specjalne katalogi z ubraniami tylko w większych rozmiarach, jest bardzo
        zadowolona z tych zakupów,Proponuję wejść na stronę www.bonprix.pl i napisać
        do nich z prośbą o taki katalog. Jeśli jakieś ubrania nie pasują, można
        odesłać, bardzo szybko dostaje się zwrot pieniędzy.
        • ursgmo Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 30.01.06, 12:20
          Quelle ( www.quelle.pl ), też ma większe ubrania , i też ma specjalny katalog.
          Ceny raczej z wyższej półki ale rzeczy eleganckie i super jakości.
    • pia_ Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 30.01.06, 12:34
      He, he moja mama ma ten sam problem, kiedu przyjeżdża do Wrocławia zabieram Ją
      do Kapp Ahl, bo u nas ani H&M ani C&A nie mają rozmiarówki powyżej r. 50. No i
      ostatnio moja siostra zachwyciła się ciuchami z Quelle i mama chce coś zamówić -
      namawiamy Ją na jeansy smile. Gdzieś też w domu mam wycinek z gazety dot. sklepu z
      eleganckimi ciuchami w dużych rozmiarach (firma jest niemiecka lub szwedzka)
      Ulla Popken (albo coś w tym stylu). Mają sklep we Wrocławiu, choć nigdy tam z
      mamą jeszcze nie dotarłam, ale sprawdzę, czy w innych miastach też są.
      • owianka Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 30.01.06, 13:27
        Ulla Popken znam - niestety, nie moje rejony cenowe, nawet po przecenie sad(
    • mam6lat Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 30.01.06, 12:52
      KappAhl i Cubus - teraz są tam przeceny bardzo atrakcyjne...kupiłam za 29 zł
      śluczną tunikę przecenioną ze 119 zł w rozm. 44, ale maja też dział XXL
      • zuzia_i_werka Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 30.01.06, 21:55
        Na pewno w KappAhl i w Cubusie.NA pewno w Bon Prix i Quelle. Natomiast ja
        niestety mam słabość właśnie do Ulli Popkensmile Drogo pioruńsko ale w czasie
        wyprzedaży można trafic okazje-np ostatnio przy zakupie trzech rzeczy był upust
        40%. No i lubię ten sklep za to ,że noszę najmniejszy dostępny w nim rozmiar-
        42/44smile To bardzo budującesmile W innych sklepach mierzę np 44 i jest za ciasne
        a tu zawsze ok.
    • the_komcia Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 14.08.13, 12:38
      Kappahl, C&A, Marks&Spencer
    • fredy58 Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 14.08.13, 12:56
      www.camaieu.pl
      carry
    • chiarella Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 15.08.13, 15:04
      F&F - w każdym Tesco na dziale odzieży dla kobiet są ubrania od 44 do nawet 54. Jak są wyprzedaże to za grosze można kupić.
    • kinder0610 Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 27.04.14, 18:09
      ulla popken - bardzo fajne w dużych rozmiarach, ubrania, bielizna, stroje. Jest sklep we Wrocławiu - wybór dość dobry
      • kurczaczek77 Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 27.04.14, 22:01
        Moim zdaniem Marks & Spencer- klasyczne sukienki i dobra jakość, Dorothy Perkins, można coś niedrogiego wybrać z F&F, H&M, Kappahl
        • ali_ali c&a, bon prix 28.04.14, 08:29
          c&a www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/duze-rozmiary-xl/t-shirty-i-topy
          wysyłka do domku, na spokojnie mozna przymierzyć wink Sama kiedyś też korzystałam wiec polecam
          ps inne rzeczy dla standardowego rozmiaru też są w XL *to takie 46/48 ale duze. Koszulki są baardzo elastyczne
        • mariolenka9 Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 13.05.14, 12:27
          mi sie udało ostatnio dorwać fajny sklep onamoda.com/ stylizacje bardzo eleganckie, niektóre dośc odważne, więc jesli sie nie boicie odważnych fasonów i kolorów to zdecydowanie polecam smile
          • gooorolka Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 16.05.14, 15:18
            mariolenka9 napisała:

> mi sie udało ostatnio dorwać fajny sklep onamoda.com/ stylizacje bardzo eleganckie, niektóre dośc odważne, więc jesli sie nie boicie odważnych fasonów i kolorów to zdecydowanie polecam smile

onamoda.com/glowna/31-sukienka-ingrit.html to mi sie strasznie podoba, takie z pazurem smile
    • noo_noo Re: gdzie można kupić ładne ubrania XXL? 16.05.14, 22:11
      zaczęłabym od dobrze dobranego stanika (jak poznasz swój rozmiar polecam zakupy na amazonie, nawet z platną wysyłką do Polski opłaca się) i poszukać ubrań w Twoim rozmiarze np. na zalando - zwrot za darmo i w miarę bezproblemowo, lindex.com też ma swoją kolekcję w większych rozmiarach, tak samo nextdirect.eu i polecam marks&spencer
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka