Dodaj do ulubionych

Muzczny Ocean LITTLE TIKES

14.02.06, 22:53
Hej czy ktoś juz kupił swojemu maleństwu zabawkę Muzczny Ocean LITTLE TIKES .
moja córcia ma 3 miesiące i nie wiem czy ta zabawka bedzie sie dla niej
nadawała. i jeszcze sie zastanawiam czy ma regulowana wysokość.i
najważniejsze czy po 3 dniach nie bedzie sie nadawac tylko do kosza..
Obserwuj wątek
    • qlerka Re: Muzczny Ocean LITTLE TIKES 15.02.06, 08:45
      Kupiłam synkowi muzyczny ocean, jak miał 6 m-cy i muszę powiedzieć, że wogóle
      nie jestem zadowolona z tego zakupu. Jak mały miał 3 m-ce kupiliśmy mu matę tiny
      love zoo i to był wielki hicior dla dziecka, które spędziło na niej następne
      trzy m-ce życia, jak i dla nas, bo mata jest na prawdę super wykonana i mały
      bardzo szybko rozwinął na niej zdolność chwytania zabawek, jak i przewracania
      się na brzusiosmile
      Muzyczny ocean przy macie wypadł naprawdę blado. Dla mnie to jest kupa plastiku.
      Mały leżąc pod nim potrafił go wykopać nogami po 3 sekundach, musiałam cały czas
      przy nim siedzieć, żeby sobie jeszcze krzywdy nie zrobił. Ogólnie zabawka jest
      mało stabilna, teraz synek próbuje już wstawać, więc muzyczny ocean położyłam na
      podłodze, żeby czasem nie próbował się o niego podpierać....
      Dla tak małego dziecka jak Twoje polecam raczej matę, będzisz o wiele bardziej
      zadowolona.
      Odpowiadając na Twoje pytanie, m.o. można tylko ustawić tylko w 3 pozycjach i
      nie ma żadnej regulacji wysokości, tak więc dziecko leżące praktycznie może
      bawić się tylko krabem.
    • magkan Re: Muzczny Ocean LITTLE TIKES 15.02.06, 08:51
      u nas sie sprawdził jak córeczka miała 2 mies - patrzyła się "godzinami", teraz
      jest bezużyteczne bo do niczego nie sięga ale może za jakiś czas np jak będzie
      siedzieć znowu się przyda.
    • kapoosta Re: Muzczny Ocean LITTLE TIKES 15.02.06, 09:26
      A u nas było tak
      kupiliśmy ocean jak Zosia miała 3-4 miesiące lubiła na niego patrzeć, a później
      zaczęła kopać w niego nogami i była zadowolona. Następne miesiące stał
      pezużyteczny, ale jak zaczęła dobrze siedzieć ocean stał się hitem. Teraz
      codziennie przesiaduje przy nim 0,5 do godziny, bardzo sie cieszy, że jej gra i
      już zaczyna przy nim wstawać. Reasumując polecam.
      Marta
      • malti11 Re: Muzczny Ocean 23.02.06, 13:15
        mój synek ma muzyczny ocean i bawi sie nim od 4 miesiąca życai a ma teraz 15
        miesiecy...
    • aaniagdynia Re: Muzczny Ocean LITTLE TIKES 15.02.06, 10:09
      To najlepsza zabawka mojego synka. Kupiłam jak miał jakieś 3m-ce, pacał w kraba, a rybka się poruszała i grała, bardzo mu się podobało. Potem bawił się w zdejmowanie zawieszek, opanował to bezbłędnie, następnie stukał nóżkami. A teraz mały ma ponad 7m-cy i albo bawi się na siedząco, albo przy tym stoi i nadal go uwielbie, teraz doszedł do tych zabawek na górze, do których jeszcze niedawno nie dosięgał. Uważam że to super zabawka, mate mamy, a właściwie sprzedajemy własnie, bo mały sie nudził nia szybko.
      Ocean jest solidnie zrobiony i raczej nie do zepsucia przez małe dziecko.
    • mazja1 Re: Muzczny Ocean LITTLE TIKES 15.02.06, 14:32
      dziękuje i chyba się jednak zdecyduję na tą zabawke.
    • mazja1 Re: Muzczny Ocean LITTLE TIKES 16.02.06, 15:26
      a mozecie mi jeszcze powiedzieć na jakiej wysokośi od ziemi jest pałąk albo na
      jakiej wysokośći wisi ta pierwsza zabawka czyli krab

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka