syla_j 23.02.06, 16:10 Czy w okolicach Zabrza kupię butki Naturino? Szukam wiosennych trzewików na córcię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulakasia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 23.02.06, 19:47 Popatrz na allegro włąśnie kupiłam wiosenne dla córci już przyszły jestem zachwycona a cena 89 zł.Nigdzie takiej nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
syla_j do szpulakasia 24.02.06, 00:03 Szpulakasia, aha to ty sprzątnęłaś mi te bordowe trzewiczki ) Ja się obawiałam, że na moją córcię będą troszkę za małe. Ale też mi się bardzo podobały!!! Jaką stopkę ma teraz twoja córcia? Ja mam problemy z określeniem rozmiaru z wyprzedzeniem gratuluję wygranej i pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
syla_j Re: gdzie Naturino na Śląsku? 24.02.06, 00:04 dzięki za podpowiedzi pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 23.02.06, 19:48 aha były kiedyś w Wodzisławiu ale ostatnio się wycofali Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: gdzie Naturino na Śląsku? 23.02.06, 22:52 Ene due rabe na Jankego 59 w Katowicach. Były też kiedyś w Smyku w Chorzowie (ul. Wolności), ale pojęcia nie mam, czy jeszcze je sprzedają. Bliższych miejsc niestety nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: gdzie Naturino na Śląsku? 24.02.06, 13:17 gemmavera napisała: > Ene due rabe na Jankego 59 w Katowicach. Tfu, na Jankego jest nie Ene due rabe, tylko Ala ma kota. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 24.02.06, 08:35 ja sprzedaję na allegro ,zapraszam,za kilka dni bedzie cała rozmiarowka Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 24.02.06, 13:07 wlasnie wystawilam nowe butki Odpowiedz Link Zgłoś
syla_j Re: gdzie Naturino na Śląsku? 24.02.06, 14:24 Dzięki mam w obserwowanych mnóstwo bucików. Tylko mam kłopoty z rozmiarówką raz mi wychodzi 21, a raz 22. I nie wiem jak się stopa życiowa córci powiększy za około 2 miesiące Dlatego chciałam zmierzyć na żywo pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 24.02.06, 20:27 Ja nie kupiłam tych bordowych tylko takie seledynowe i granatowe bo moja Marysia nosi teraz 25 i kupiłam 26 za jednym zamachem na jesień.Czekam na buciki od gosi mamy wojtusia mam nadzieję że będą sandałki 25-26.Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
syla_j Re: gdzie Naturino na Śląsku? 24.02.06, 21:06 szpulakasia, czyli wszystko w porządku sądząc po Twoim komentarzu, ale udane zakupy zrobiłaś! Ja nie mam doświadczenia, właściwie to pierwsze "prawdziwe" buciki kupuję i jakoś mi brakuje wyobraźni co do rozmiarówki na zapas. A zima ma być dłuuuga Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 25.02.06, 08:25 KAsiu,wczoraj przyszła już jedna partia bucików ale same małe,za tydzien beda wieksze rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: gdzie Naturino na Śląsku? 25.02.06, 12:00 Gosia, ja tez bardzo czekam na Twoją ofertę, jak tylko dostaniesz buciki w rozm.25, 26, 27 to daj znać!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 25.02.06, 19:54 Czekam i obserwuję allegro...A tak swoją drogą wszystkie naturino kupowałam na odległość i nigdy się nie zawiodłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 28.02.06, 16:41 już mam nowe naturino,niestety duzych rozmiarów jeszcze nie ma ale za kilka dni coś bedzie,na razie mam jedną pare 28.30 i 32,reszta same male www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=672633 Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 Re: gosia.mama.wojtusia !!!!! 01.03.06, 08:43 Mam do Ciebie gorącą prośbę : daj znać jeśli wystawisz buciki Naturino w rozmiarze 24 lub 25 bo bardzo jestem zainteresowana , a w Opolu gdzie mieszkam o tych butach mogę tylko pomarzyć (jestem zdana tylko na Bartki Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gosia.mama.wojtusia !!!!! 01.03.06, 08:56 mam wystawione 24 i 25 Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 28.02.06, 19:22 widziałam cały czas śledzę te aukcje i czekam na następne....Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
syla_j Re: gdzie Naturino na Śląsku? 01.03.06, 10:13 Gosiu czy będziesz miała jeszcze trzewiczki 21 (13,5 cm wkładka)? pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 01.03.06, 10:31 W ROZM.21 MAM SPORO BUCIKÓW WYSTAWIONYCH,EJSZCZE BEDZIE TROSZKE Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka10012 Re: gdzie Naturino na Śląsku? 01.03.06, 10:36 Jestem zielona w sprawie bucików. A musze jupic chyba pierwsze buciki dziecko ma 7 miesiecy niewiem czy te buciki nadaje sie na pierwsze kroczki? Ogladałam Twoja oferte i podobały mi sie takie pomaranczowe z dodatkiem zieleni. Czy te buciki sa wysokie takie za kostke? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: gdzie Naturino na Śląsku? 01.03.06, 10:40 www.allegro.pl/item88781979_naturino_cudne_buciki_dla_malucha_rozm_18_nowe.html wszystkie te małe rozmiary bucików są z modelu falcotoo czyli dla tych najmłodszych dzieci,które stawiają pierwsze kroczki.Butki są wyzsze,ladnie trzymają kostkę tu ejst o falcotto www.naturino.com/en/prd.php Odpowiedz Link Zgłoś