omni4 04.03.06, 13:59 Dziewczyny prosze napiszcie mi jaka jest roznica miedzy TECHNO CLASSIC - TECHNO XT - QUEST.Bede bardzo wdzieczna. A drugie pytanie w ktorym najszybciej moglabym wozic dziecko???? Dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koma.edziecko Re: Maclaren 04.03.06, 16:11 Techno XT różni się tym od Classica że Classic ma taki śpiworek-okrycie na nóżki w standardzie. Quest ma mniej pochylane oparcie,gorszą amortyzację a w zasadzie chyba nie ma wcale przynajmniej ja nie znalazłam no i mniejsze kółka. Najszybciej to w Techno obojętne czy classic czy XT to zależy czy chcesz śpiworek czy nie. Ale każdy z nich się rewelacyjnie prowadzi i podbija przednie kółka. Odpowiedz Link Zgłoś
onion75 Re: Maclaren 07.03.06, 12:31 mnie sie wydaje, ze roznica polega glownie na tym, ze classic ma wkladke dla noworodka (ten wozek w anglii jest dopuszczony dla niemowlakow), ma inaczej wyprofilowane boki a quest jest od 3 miesiaca i ma inny rodzaj pasow dla dziecka. Techno Xt to jeszcze inny wozek. Do niego tez jest ochraniacz na nogi, ale sprzedawany osobno. Wiecej zobacz na tej stronie: www.maclarenbaby.com/global/eng/2006_collection/buggies/product.php?m=techno_classic Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Maclaren 07.03.06, 12:45 dziewczyny a czy do maclarena techno mozna dokupić pałąk? i jak się ew. sprawuje wózek z takim 'dosztukowanym' pałąkiem? bo mi ten wózek najbardziej odpowiada dla mojego 19 m-cy synka tylko ten brak pałąka nam przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam75 Re: Maclaren 07.03.06, 14:28 Podobno pasuje z coneco polo. Możesz zamówić np w Calineczce. Ja kupiłam polo i powiem szczerze, ze ten pałąk częściej przeszkadza synkowi niż do czegoś służy, ale wiadomo zawsze jt bezpieczniej. Pałąk jt sztywny, musisz go odpiąć by złożyć wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
lenaga2 Re: Maclaren 08.03.06, 11:42 aniam75, proszę powiedź coś na temat tego wózka. Oglądałam własnie na stronie calineczki coneco polo i spełnia moje kryteria. Ciekawa jestem tylko jak się prowadzi i czy 2 latkowi nie będzie za ciasno. Będę wdzieczna za jakieś info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniam75 Re: Maclaren 08.03.06, 12:52 Mój mąż woził synka w sklepie maclarenem i Jane carrerą, i stwierdził ze jednak konstrukcja maclarena jt lepsza, polo ma identyczną konstrukcję, więc zdecydowaliśmy sie na polski wózek 3 razy tańszy a też produkowany jak zagraniczne w Chinach. Polo ma trochę mniejsze kółka 15 cm!!!! i nie posiada wysuwanego podnóżka. Prowadzi sie równie dobrze, wiadomo, że po małych kółkach cudów nie możesz oczekiwać bo na lodowych wybojach telepie, ale ja z synkiem jestem zadowolona. Mojej siostry 2 letnia córcia mieściła sie bez problemu, mój synek zaś ma 11 miesiecy i 80 cm- może więc trochę w tym wózku pojeździmy. Dużym plusem wózka jt waga, ze wszystkim 7 kg!!!! Szkoda tylko że firma nie zrobiła trochę jednak większego siedziska, oparcie ma 46cm, łącznie jakieś 80 cm z podnóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś