04.03.06, 13:59
Dziewczyny prosze napiszcie mi jaka jest roznica miedzy TECHNO CLASSIC -
TECHNO XT - QUEST.Bede bardzo wdzieczna.

A drugie pytanie w ktorym najszybciej moglabym wozic dziecko????

Dzieki wielkie
Obserwuj wątek
    • koma.edziecko Re: Maclaren 04.03.06, 16:11
      Techno XT różni się tym od Classica że Classic ma taki śpiworek-okrycie na
      nóżki w standardzie.
      Quest ma mniej pochylane oparcie,gorszą amortyzację a w zasadzie chyba nie ma
      wcale przynajmniej ja nie znalazłam smile no i mniejsze kółka.
      Najszybciej to w Techno obojętne czy classic czy XT to zależy czy chcesz
      śpiworek czy nie.
      Ale każdy z nich się rewelacyjnie prowadzi i podbija przednie kółka.
    • omni4 Re: Maclaren 07.03.06, 12:20
      dziekuje za odpowiedz
    • onion75 Re: Maclaren 07.03.06, 12:31
      mnie sie wydaje, ze roznica polega glownie na tym, ze classic ma wkladke dla
      noworodka (ten wozek w anglii jest dopuszczony dla niemowlakow), ma inaczej
      wyprofilowane boki a quest jest od 3 miesiaca i ma inny rodzaj pasow dla
      dziecka.
      Techno Xt to jeszcze inny wozek. Do niego tez jest ochraniacz na nogi, ale
      sprzedawany osobno.
      Wiecej zobacz na tej stronie:
      www.maclarenbaby.com/global/eng/2006_collection/buggies/product.php?m=techno_classic
      • mw115 Re: Maclaren 07.03.06, 12:45
        dziewczyny a czy do maclarena techno mozna dokupić pałąk? i jak się ew.
        sprawuje wózek z takim 'dosztukowanym' pałąkiem? bo mi ten wózek najbardziej
        odpowiada dla mojego 19 m-cy synka tylko ten brak pałąka nam przeszkadza.
        • aniam75 Re: Maclaren 07.03.06, 14:28
          Podobno pasuje z coneco polo. Możesz zamówić np w Calineczce. Ja kupiłam polo i
          powiem szczerze, ze ten pałąk częściej przeszkadza synkowi niż do czegoś służy,
          ale wiadomo zawsze jt bezpieczniej. Pałąk jt sztywny, musisz go odpiąć by
          złożyć wózek.
          • lenaga2 Re: Maclaren 08.03.06, 11:42
            aniam75, proszę powiedź coś na temat tego wózka. Oglądałam własnie na stronie
            calineczki coneco polo i spełnia moje kryteria. Ciekawa jestem tylko jak się
            prowadzi i czy 2 latkowi nie będzie za ciasno. Będę wdzieczna za jakieś info.
            pozdrawiam
            • aniam75 Re: Maclaren 08.03.06, 12:52
              Mój mąż woził synka w sklepie maclarenem i Jane carrerą, i stwierdził ze jednak
              konstrukcja maclarena jt lepsza, polo ma identyczną konstrukcję, więc
              zdecydowaliśmy sie na polski wózek 3 razy tańszy a też produkowany jak
              zagraniczne w Chinach. Polo ma trochę mniejsze kółka 15 cm!!!! i nie posiada
              wysuwanego podnóżka. Prowadzi sie równie dobrze, wiadomo, że po małych kółkach
              cudów nie możesz oczekiwać bo na lodowych wybojach telepie, ale ja z synkiem
              jestem zadowolona. Mojej siostry 2 letnia córcia mieściła sie bez problemu, mój
              synek zaś ma 11 miesiecy i 80 cm- może więc trochę w tym wózku pojeździmy.
              Dużym plusem wózka jt waga, ze wszystkim 7 kg!!!! Szkoda tylko że firma nie
              zrobiła trochę jednak większego siedziska, oparcie ma 46cm, łącznie jakieś 80
              cm z podnóżkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka